خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Marketing Livestock and Meat
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Marketing Livestock and Meat قیمت اصلی 67,500 تومان بود.قیمت فعلی 30,000 تومان است.
بازگشت به محصولات
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Encyclopedia of Food Sciences and Nutrition, Ten-Volume Set, Second Edition
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Encyclopedia of Food Sciences and Nutrition, Ten-Volume Set, Second Edition قیمت اصلی 65,500 تومان بود.قیمت فعلی 28,000 تومان است.
فقط اینقدر👇 دیگه زمان داری با تخفیف بخریش
00روز
00ساعت
35دقیقه
48ثانیه

خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Instrumental assessment of food sensory quality: A practical guide

قیمت اصلی 80,500 تومان بود.قیمت فعلی 43,000 تومان است.

تعداد فروش: 70





عنوان فارسی

ارزیابی ابزاری از کیفیت حسی مواد غذایی: یک راهنمای عملی

عنوان اصلیInstrumental assessment of food sensory quality: A practical guide
ناشرWoodhead Publishing
نویسندهDavid Kilcast
ISBN 0857094394, 9780857094391
سال نشر2013
زبانEnglish
تعداد صفحات656
دستهتولید مواد غذایی
فرمت کتابpdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها
حجم فایل16 مگابایت
1 آیتم فروخته شده در 55 دقیقه
3 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!
توضیحات

آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.

توضیحاتی در مورد کتاب



لذت مصرف کننده از محصولات غذایی و نوشیدنی به شدت توسط کیفیت حسی تعیین می شود. بنابراین، اندازه‌گیری‌های ابزاری کیفیت حسی هم در تکمیل داده‌های ارائه‌شده توسط پانل‌های حسی و هم در ارائه اطلاعات ارزشمند در موقعیت‌هایی که پانل‌های حسی امکان‌پذیر نیستند، اهمیت فزاینده‌ای دارند. سردبیر و همکاران دامنه و استفاده از روش‌های ابزاری برای اندازه‌گیری کیفیت حسی را با پوشش دادن اصول و عملکرد ارزیابی کیفیت حسی غذا و بررسی ارزیابی ابزاری غذاهای خاص بررسی می‌کنند.

بعد از فصل مقدماتی، بخش اول در ادامه به بررسی اصول و عملکرد ارزیابی و تجزیه و تحلیل ظاهر، طعم، بافت و ویسکوزیته غذا می پردازد. بخش دوم پیشرفت‌ها در روش‌های ارزیابی ابزاری کیفیت حسی غذا، مانند اندازه‌گیری رنگ غذا با استفاده از بینایی کامپیوتری، کروماتوگرافی گازی- بویایی (GC-O)، بینی‌ها و زبان‌های الکترونیکی برای اندازه‌گیری طعم غذا در داخل بدن، و روش‌های غیر مخرب برای ارزیابی بافت مواد غذایی فصل‌های بیشتر، اندازه‌گیری درون دهانی کیفیت غذا و روش‌های آنالیز طعم نوظهور را برای احراز هویت غذا برجسته می‌کنند. در نهایت، بخش سوم و پایانی بر ارزیابی ابزاری کیفیت حسی غذاها و نوشیدنی های خاص از جمله گوشت، مرغ و ماهی، محصولات پخته شده، محصولات ترد خشک، محصولات لبنی، میوه ها و سبزیجات و شراب، آبجو، و آبمیوه ها تمرکز دارد. .

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Instrumental assessment of food sensory quality: A practical guide”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *