خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Capillary gas Chromatography in Food Control and Research
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Capillary gas Chromatography in Food Control and Research قیمت اصلی 78,500 تومان بود.قیمت فعلی 41,000 تومان است.
بازگشت به محصولات
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Fermentation processes engineering in the food industry
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Fermentation processes engineering in the food industry قیمت اصلی 78,500 تومان بود.قیمت فعلی 41,000 تومان است.
فقط اینقدر👇 دیگه زمان داری با تخفیف بخریش
00روز
18ساعت
20دقیقه
15ثانیه

خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Brewing (RSC Paperbacks)

قیمت اصلی 88,500 تومان بود.قیمت فعلی 51,000 تومان است.

تعداد فروش: 79




عنوان فارسی

دم کردن (شومیز RSC)

عنوان اصلیBrewing (RSC Paperbacks)
ویرایش1
ناشر
نویسندهIan S. Hornsey
ISBN 0854045686, 9780854045686
سال نشر1999
زبانEnglish
تعداد صفحات246
دستهتولید مواد غذایی
فرمت کتابpdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها
حجم فایل15 مگابایت
2 آیتم فروخته شده در 55 دقیقه
3 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!
توضیحات

آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.

توضیحاتی در مورد کتاب

اعتقاد بر این است که هزاران سال است که آبجو به شکلی تولید شده است – مصریان باستان یک تمدن با دانش از فرآیند تخمیر بودند. تولید آبجو در طول قرن ها شاهد تغییرات زیادی بوده است، و Brewing هر دو نگاه تاریخی به فرآیند را با برخی از پیشرفت های لحظه ای ترکیب می کند. با پوشش مراحل مختلف تولید آبجو، به میکروبیولوژی در کارخانه آبجوسازی نیز اشاره شده است. این کتاب که توسط یک آبجوی تمرینی نوشته شده است، برای همه دوستداران آبجو، به ویژه کسانی که در صنعت هستند که مایل به درک فرآیندها هستند، جذاب خواهد بود و برای دانشجویان علوم غذایی یا بیولوژیکی مرتبط خواهد بود.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Brewing (RSC Paperbacks)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *