خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Fashion Drawing (Basics Fashion Design)
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Fashion Drawing (Basics Fashion Design) قیمت اصلی 78,500 تومان بود.قیمت فعلی 41,000 تومان است.
بازگشت به محصولات
مكان گيرنده
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب The Universe in 100 Colors: Weird and Wondrous Colors from Science and Nature قیمت اصلی 35,500 تومان بود.قیمت فعلی 0 تومان است.
فقط اینقدر👇 دیگه زمان داری با تخفیف بخریش
00روز
10ساعت
32دقیقه
47ثانیه

خرید و دانلود نسخه کامل کتاب The Science of Ice Cream

قیمت اصلی 72,500 تومان بود.قیمت فعلی 35,000 تومان است.

تعداد فروش: 67




عنوان فارسی

علم بستنی

عنوان اصلی The Science of Ice Cream
ویرایش 1
ناشر Royal Society of Chemistry
نویسنده C Clarke
ISBN 0854046291, 9780854046294
سال نشر 2005
زبان English
تعداد صفحات 208
دسته علم شیمی
فرمت کتاب PDF – قابل تبدیل به سایر فرمت ها
حجم فایل 4 مگابایت
1 آیتم فروخته شده در 55 دقیقه
4 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!
توضیحات

آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.

توضیحاتی در مورد کتاب

بستنی همانطور که امروزه آن را می شناسیم حداقل 300 سال است که وجود داشته است، اگرچه منشاء آن احتمالاً به گذشته بسیار دورتر برمی گردد. اگرچه هیچ کس نمی داند چه کسی بستنی را اختراع کرد، اولین پیشرفت در ساخت آن توسط نانسی جانسون از فیلادلفیا انجام شد که اولین دستگاه بستنی سازی را در دهه 1840 اختراع کرد. علم بستنی با فصلی مقدماتی در مورد تاریخچه بستنی آغاز می شود. فصول بعدی به تشریح شیمی فیزیک زیربنای ساخت آن می پردازد، مواد تشکیل دهنده و تولید صنعتی بستنی و محصولات بستنی را به ترتیب شرح می دهد، طیف گسترده ای از تکنیک های مختلف فیزیکی و حسی مورد استفاده برای اندازه گیری و ارزیابی بستنی را شرح می دهد، ریزساختار آن را توصیف می کند (یعنی کریستال های یخ). ، حباب های هوا، قطرات چربی و محلول قند) و این که چگونه به خواص فیزیکی و در نهایت بافتی که هنگام خوردن آن تجربه می کنید، مرتبط است. در نهایت، پیشنهاداتی برای آزمایش های مربوط به بستنی و روش های تهیه بستنی در خانه یا آزمایشگاه مدرسه ارائه شده است.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “خرید و دانلود نسخه کامل کتاب The Science of Ice Cream”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *