خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Food Safety: Basic Concepts, Recent Issues, and Future Challenges
73,500 تومان قیمت اصلی 73,500 تومان بود.36,000 تومانقیمت فعلی 36,000 تومان است.
تعداد فروش: 70
| عنوان فارسی |
ایمنی غذا: مفاهیم اساسی، مسائل اخیر و چالش های آینده |
|---|---|
| عنوان اصلی | Food Safety: Basic Concepts, Recent Issues, and Future Challenges |
| ناشر | Springer International Publishing Switzerland |
| نویسنده | Jinap Selamat, Shahzad Zafar Iqbal |
| ISBN | 9783319392516 |
| سال نشر | 2016 |
| زبان | English |
| تعداد صفحات | 164 |
| دسته | تولید مواد غذایی |
| فرمت کتاب | pdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها |
| حجم فایل | 3 مگابایت |
آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.
توضیحاتی در مورد کتاب
این کتاب برای ادغام مفاهیم اساسی ایمنی مواد غذایی با پیشرفتها و چالشهای کنونی در ایمنی مواد غذایی و احراز هویت طراحی شده است. بخش اول اصول ایمنی مواد غذایی، طبقه بندی سموم غذایی، مقررات و ارزیابی ریسک را تشریح می کند. بخش دوم بر روی سموم خاصی مانند مایکوتوکسین ها، آمین های معطر، فلزات سنگین، آفت کش ها و هیدروکربن های چند حلقه ای تمرکز دارد. پیشرفت ها و پیشرفت های اخیر در تشخیص این آلاینده ها شرح داده شده است. بخش سوم به اصالت و تقلب مواد غذایی و محصولات غذایی می پردازد، موضوعی که تجارت مواد غذایی را در سطح ملی و بین المللی تحت تاثیر قرار می دهد.

نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.