خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Glossary of Fish Technology
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Glossary of Fish Technology قیمت اصلی 70,500 تومان بود.قیمت فعلی 33,000 تومان است.
بازگشت به محصولات
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Fundamental Food Microbiology
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Fundamental Food Microbiology قیمت اصلی 83,500 تومان بود.قیمت فعلی 46,000 تومان است.
فقط اینقدر👇 دیگه زمان داری با تخفیف بخریش
00روز
03ساعت
44دقیقه
22ثانیه

خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Bakery food manufacture and quality: water control and effects

قیمت اصلی 69,500 تومان بود.قیمت فعلی 32,000 تومان است.

تعداد فروش: 70




عنوان فارسی

تولید و کیفیت مواد غذایی نانوایی: کنترل آب و اثرات آن

عنوان اصلیBakery food manufacture and quality: water control and effects
ویرایش1
ناشرWiley-Blackwell
نویسندهStanley P. Cauvain, Linda S. Young
ISBN 0632053275, 9780632053278
سال نشر2000
زبانEnglish
تعداد صفحات221
دستهتولید مواد غذایی
فرمت کتابpdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها
حجم فایل13 مگابایت
2 آیتم فروخته شده در 55 دقیقه
3 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!
توضیحات

آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.

توضیحاتی در مورد کتاب

نقش و کنترل آب در تشکیل خمیر کیک، نان، شیرینی و خمیر بیسکویت را شرح می دهد. در پردازش بعدی آنها؛ و در محصول پخته شده. DLC: محصولات پخته شده.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Bakery food manufacture and quality: water control and effects”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *