
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Glossary of Fish Technology 70,500 تومان قیمت اصلی 70,500 تومان بود.33,000 تومانقیمت فعلی 33,000 تومان است.

خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Fundamental Food Microbiology 83,500 تومان قیمت اصلی 83,500 تومان بود.46,000 تومانقیمت فعلی 46,000 تومان است.
فقط اینقدر👇 دیگه زمان داری با تخفیف بخریش
00روز
03ساعت
44دقیقه
22ثانیه
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Bakery food manufacture and quality: water control and effects
69,500 تومان قیمت اصلی 69,500 تومان بود.32,000 تومانقیمت فعلی 32,000 تومان است.
تعداد فروش: 70
عنوان فارسی | تولید و کیفیت مواد غذایی نانوایی: کنترل آب و اثرات آن |
---|---|
عنوان اصلی | Bakery food manufacture and quality: water control and effects |
ویرایش | 1 |
ناشر | Wiley-Blackwell |
نویسنده | Stanley P. Cauvain, Linda S. Young |
ISBN | 0632053275, 9780632053278 |
سال نشر | 2000 |
زبان | English |
تعداد صفحات | 221 |
دسته | تولید مواد غذایی |
فرمت کتاب | pdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها |
حجم فایل | 13 مگابایت |
2 آیتم فروخته شده در 55 دقیقه
3 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!
Categories: تولید مواد غذایی, مهندسی و فناوری
توضیحات
آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.
توضیحاتی در مورد کتاب
نقش و کنترل آب در تشکیل خمیر کیک، نان، شیرینی و خمیر بیسکویت را شرح می دهد. در پردازش بعدی آنها؛ و در محصول پخته شده. DLC: محصولات پخته شده.
اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Bakery food manufacture and quality: water control and effects” لغو پاسخ
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.