خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Whey Processing, Functionality and Health Benefits (Institute of Food Technologists Series)
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Whey Processing, Functionality and Health Benefits (Institute of Food Technologists Series) قیمت اصلی 76,500 تومان بود.قیمت فعلی 39,000 تومان است.
بازگشت به محصولات
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Food Production and Industry
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Food Production and Industry قیمت اصلی 67,500 تومان بود.قیمت فعلی 30,000 تومان است.
فقط اینقدر👇 دیگه زمان داری با تخفیف بخریش
00روز
21ساعت
50دقیقه
58ثانیه

خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Quality Milk Production & Processing Technology

قیمت اصلی 64,500 تومان بود.قیمت فعلی 27,000 تومان است.

تعداد فروش: 70





عنوان فارسی

فناوری تولید و فرآوری شیر با کیفیت

عنوان اصلیQuality Milk Production & Processing Technology
ناشرNew India Publishing Agency
نویسندهD.K. Thompkinson, Latha Sabikhi
ISBN
سال نشر2012
زبانEnglish
تعداد صفحات141
دستهتولید مواد غذایی
فرمت کتابpdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها
حجم فایل73 مگابایت
1 آیتم فروخته شده در 55 دقیقه
3 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!
توضیحات

آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.

توضیحاتی در مورد کتاب

لبنیات بخشی جدایی ناپذیر از سیستم متنوع کشاورزی است که در هندوستان رواج دارد و به همین دلیل نقش حیاتی در اقتصاد کشاورزی و تولید مواد غذایی این کشور ایفا می کند. ارزش غذایی ضروری را در قالب شیر و فرآورده های شیری برای میلیون ها نفر از ساکنان کشور فراهم می کند. لبنیات منبع اصلی درآمد توده های روستایی است، زیرا حدود 70 درصد جمعیت را اقشار کوچک، حاشیه ای و روستایی تشکیل می دهند.
کشاورزان بدون زمین که مستقیماً از فعالیت های لبنیات سود می برند. هند حدود 15 درصد از جمعیت گاو جهان، 56 درصد از جمعیت گاومیش جهان را دارد و 15 تا 16 درصد از تولید سالانه شیر این کلمه را تشکیل می دهد. رشد تولید شیر حدود 4 درصد است. هند با تولید سالانه حدود 120 میلیون تن در میان کشورهای تولیدکننده شیر جایگاه بلندی دارد، اگرچه بخش سازمان یافته تنها حدود 30 درصد از کل شیر تولید شده را اداره می کند. نویسندگان با نقاط قوت دانشگاهی و تحقیقات خود در رشته فناوری لبنیات در توسعه نیروی انسانی برای صنایع لبنی و ارائه آموزش در یک موسسه معتبر ملی مشارکت داشته اند. این کتاب نتیجه احساس قوی آنها از نیاز به جمع آوری اطلاعات و ادغام فناوری های سنتی و جدید است که در سراسر جهان در پردازش شیر مایع وجود دارد. این کتاب در فصل‌های مختلفی تنظیم شده است که شامل تاریخچه توسعه لبنیات در هند، الگوی تهیه و مصرف شیر، فرآوری، تضمین کیفیت و بسته‌بندی محصولات شیر ​​مایع و قوانین ایمنی مواد غذایی است. نویسندگان امیدوارند که این اثر در خدمت دانشجویان فن آوری لبنیات در کشور باشد و همچنین مرجعی آماده به معلمان دخیل در شکل دادن به نیازهای منابع انسانی صنعت لبنیات هند باشد.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Quality Milk Production & Processing Technology”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *