خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Critical Food Issues [2 volumes]: Problems and State-of-the-Art Solutions Worldwide
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Critical Food Issues [2 volumes]: Problems and State-of-the-Art Solutions Worldwide قیمت اصلی 81,500 تومان بود.قیمت فعلی 44,000 تومان است.
بازگشت به محصولات
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Whiskey
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Whiskey قیمت اصلی 63,500 تومان بود.قیمت فعلی 26,000 تومان است.
فقط اینقدر👇 دیگه زمان داری با تخفیف بخریش
00روز
03ساعت
52دقیقه
16ثانیه

خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Principles of Food Chemistry

قیمت اصلی 84,500 تومان بود.قیمت فعلی 47,000 تومان است.

تعداد فروش: 73




عنوان فارسی

اصول شیمی مواد غذایی

عنوان اصلیPrinciples of Food Chemistry
ویرایش3rd
ناشرSpringer
نویسندهJohn M. de Man
ISBN 083421234X, 9780834212343
سال نشر1999
زبانEnglish
تعداد صفحات460
دستهتولید مواد غذایی
فرمت کتابpdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها
حجم فایل19 مگابایت
2 آیتم فروخته شده در 55 دقیقه
5 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!
توضیحات

آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.

توضیحاتی در مورد کتاب

این متن/مرجع محبوب و پرکاربرد به روز شده، بازنگری شده و به طور قابل ملاحظه ای گسترش یافته است.

ویرایش جدید شامل یک نمای کلی از خواص شیمیایی و فیزیکی اجزای اصلی و جزئی مواد غذایی و تغییرات آنها در طول پردازش، جابجایی و نگهداری است. فصل های غذا شامل آب، لیپیدها، کربوهیدرات ها، پروتئین، مواد معدنی، ویتامین ها و آنزیم ها می شود. همچنین رنگ، طعم و بافت و همچنین مواد افزودنی و آلاینده ها پوشش داده شده است. فصل جدیدی مبانی کنترل نظارتی ترکیب و کیفیت غذا را مورد بحث قرار می دهد. پر از تصاویر و جداول، هر فصل همچنین حاوی کتابشناسی است که دسترسی سریع به ادبیات مربوطه را برای خوانندگان فراهم می کند. یک کتابچه راهنمای مربی برای اساتید پذیرنده در دسترس است.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Principles of Food Chemistry”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *