خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Pectin: Chemical Properties, Uses and Health Benefits
87,500 تومان قیمت اصلی 87,500 تومان بود.50,000 تومانقیمت فعلی 50,000 تومان است.
تعداد فروش: 53
| عنوان فارسی | پکتین: خواص شیمیایی، کاربردها و فواید سلامتی |
|---|---|
| عنوان اصلی | Pectin: Chemical Properties, Uses and Health Benefits |
| ناشر | Nova Science Pub Inc |
| نویسنده | Phillip L. Bush |
| ISBN | 1633214389, 9781633214385 |
| سال نشر | 2014 |
| زبان | English |
| تعداد صفحات | 284 |
| دسته | تولید مواد غذایی |
| فرمت کتاب | pdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها |
| حجم فایل | 7 مگابایت |
آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.
توضیحاتی در مورد کتاب
پکتین ها به دلیل تنوع ساختاری و پیچیدگی، پلیمرهای زیستی با کاربردهای متعدد هستند. اگرچه پکتین های منابع مختلف دارای برخی ویژگی های ساختاری مشترک هستند، بسیاری از جنبه های ساختار مشترک با توجه به گونه و مرحله فیزیولوژیکی گیاه تغییر می کند. علاوه بر این، کاربرد پکتین با ویژگی های شیمیایی آن، از جمله محتوای اسید گالاکترونیک، محتوای متوکسیل، درجه استری شدن و ارزش استیل تعیین می شود. سنتی ترین مواد خام مورد استفاده برای استخراج پکتین یا تفاله سیب یا پوست مرکبات است که به عنوان محصولات جانبی تولید آب میوه عرضه می شود. هر دو ماده حاوی مقادیر قابل توجهی از مواد پکتیک هستند، اما با ویژگی های شیمیایی متفاوت که آنها را برای کاربردهای خاص مناسب می کند. با توجه به اینکه پکتین به طور گسترده ای به عنوان یک عنصر کاربردی استفاده می شود، بسیاری از محققان استفاده از مواد دیگر و روش های جایگزین استخراج را برای بهره برداری صنعتی آزمایش کرده اند. این کتاب به بررسی خواص شیمیایی پکتین می پردازد. علاوه بر این، شامل موارد استفاده و مزایای سلامتی است که پکتین ممکن است داشته باشد.

نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.