خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Engineering Properties of Agricultural Produce
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Engineering Properties of Agricultural Produce قیمت اصلی 82,500 تومان بود.قیمت فعلی 45,000 تومان است.
بازگشت به محصولات
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Advances in Fish Processing Technologies: Preservation, Waste Utilization, and Safety Assurance
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Advances in Fish Processing Technologies: Preservation, Waste Utilization, and Safety Assurance قیمت اصلی 83,500 تومان بود.قیمت فعلی 46,000 تومان است.
فقط اینقدر👇 دیگه زمان داری با تخفیف بخریش
00روز
03ساعت
06دقیقه
17ثانیه

خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Natural Additives in Foods

قیمت اصلی 75,500 تومان بود.قیمت فعلی 38,000 تومان است.

تعداد فروش: 55





عنوان فارسی

افزودنی های طبیعی در غذاها

عنوان اصلیNatural Additives in Foods
ناشرSpringer
نویسندهGerman Ayala Valencia
ISBN 3031173457, 9783031173455
سال نشر2022
زبانEnglish
تعداد صفحات381
دستهتولید مواد غذایی
فرمت کتابpdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها
حجم فایل6 مگابایت
1 آیتم فروخته شده در 55 دقیقه
3 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!
توضیحات

آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.

توضیحاتی در مورد کتاب

 افزودنی ها برای قرن ها در بخش مواد غذایی با هدف حفظ یا بهبود کیفیت غذا از نظر تازگی، ظاهر، بافت و طعم استفاده می شوند. بیشتر افزودنی های غذایی ترکیبات شیمیایی مصنوعی هستند که به عنوان آنتی اکسیدان ها، ضد میکروبی ها، رنگ ها و شیرین کننده ها طبقه بندی می شوند. در دهه‌های گذشته، چندین افزودنی غذایی مصنوعی با واکنش‌های نامطلوب در انسان مرتبط بوده است که باعث شده ایمنی افزودنی‌های مواد غذایی مصنوعی مورد بررسی و بحث سازمان‌های بین‌المللی قرار گیرد. در عین حال، تقاضای مصرف کنندگان برای محصولات غذایی و افزودنی های طبیعی و سازگار با محیط زیست بیشتر می شود. بنابراین، افزودنی‌های غذایی مصنوعی با افزودنی‌های غذایی طبیعی جایگزین شده‌اند. اگرچه استفاده از افزودنی‌های طبیعی یک موضوع داغ در علوم غذایی است، تا به امروز هیچ کتابی به‌طور سیستماتیک کاربرد افزودنی‌های طبیعی در محصولات غذایی را بررسی نکرده است. ​
افزودنی‌های طبیعی در غذاها تجزیه و تحلیل جامعی از جدیدترین پیشرفت‌ها در کاربرد افزودنی‌های طبیعی در بخش غذا ارائه می‌کند. این متن با پوشش آنتی اکسیدان های طبیعی، ضد میکروبی ها، رنگ ها و شیرین کننده ها، همچنین بر منابع غیر متعارف افزودنی های طبیعی، ارزش گذاری و جنبه های سم شناسی، نگرش های مصرف کننده و جنبه های نظارتی تمرکز دارد. کاربردهای اصلی آنتی اکسیدان های طبیعی به طور کامل پوشش داده شده است، از جمله پلی فنول ها، اسید اسکوربیک، کاروتنوئیدها، توکوفرول ها و پروتئین ها. کاربردهای ضد میکروبی طبیعی از پلی فنل ها و اسانس ها تا پلی ال-لیزین و همچنین رنگ های طبیعی مانند آنتوسیانین ها، آناتو، بتالین ها و پاپریکا مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرند. کپسوله‌سازی، به دام انداختن و جذب مواد افزودنی طبیعی مورد مطالعه قرار می‌گیرد و ادراک و ترجیحات مصرف‌کننده تمرکز اصلی است. محققان مشخصات قانونی به‌روز برای ایالات متحده و اتحادیه اروپا را پیدا خواهند کرد.
برای هر محققی که نیاز به منبع گسترده‌ای شامل تمام اطلاعات مرتبط و به‌روز برای استفاده از افزودنی‌های طبیعی در غذاها دارد، این کتاب یک کتاب است. بسیار مورد نیاز علاوه بر این زمینه.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Natural Additives in Foods”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *