

خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Food Nanotechnology
80,500 تومان قیمت اصلی 80,500 تومان بود.43,000 تومانقیمت فعلی 43,000 تومان است.
تعداد فروش: 69
عنوان فارسی | نانوتکنولوژی مواد غذایی |
---|---|
عنوان اصلی | Food Nanotechnology |
ناشر | De Gruyter |
نویسنده | David Julian McClements |
ISBN | 311078842X, 9783110788426 |
سال نشر | 2022 |
زبان | English |
تعداد صفحات | 194 |
دسته | فناوری نانو |
فرمت کتاب | pdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها |
حجم فایل | 57 مگابایت |
آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.
توضیحاتی در مورد کتاب
فناوری نانو به طور فزاینده ای در صنایع غذایی برای ایجاد محصولات نوآورانه با خواص جدید یا بهبود یافته استفاده می شود. این کتاب به معرفی تاریخچه کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی می پردازد. سپس ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ساختاری انواع مختلف نانوذرات موجود در غذاها را مورد بحث قرار میدهد و همچنین نشان میدهد که چگونه این ویژگیها منجر به ویژگیهای عملکردی منحصربهفرد آنها میشود. سپس کاربردهای نانوتکنولوژی در صنایع غذایی و کشاورزی شامل ایجاد نانو آفت کش ها، نانوکودها، سیستم های تحویل مواد مغذی، مواد کاربردی، مواد بسته بندی هوشمند، نانوفیلترها و حسگرها و همچنین برای تبدیل مواد زائد به ارزش افزوده پوشش داده می شود. محصولات در نهایت، سمیت بالقوه هر دو نانوذرات آلی و معدنی موجود در غذاها به طور انتقادی ارزیابی میشود. نویسنده یک استاد برجسته علوم غذایی است که از فیزیک، شیمی و زیست شناسی برای بهبود کیفیت، ایمنی و سلامت غذاها استفاده می کند. او بیش از 1200 مقاله علمی و 13 کتاب در این زمینه منتشر کرده است و در حال حاضر پراستنادترین دانشمند علوم غذایی در جهان است. او جوایز متعددی را برای دستاوردهای علمی خود دریافت کرده است. هدف این کتاب این است که دانشمندان و فناوران را با درک اصول اولیه فناوری نانو و چگونگی استفاده از آنها در صنایع غذایی و کشاورزی برای بهبود کیفیت، پایداری، ایمنی و سلامت مواد غذایی خود آشنا کند.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.