خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Lentils: Production, Processing Technologies, Products, and Nutritional Profile
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Lentils: Production, Processing Technologies, Products, and Nutritional Profile قیمت اصلی 87,500 تومان بود.قیمت فعلی 50,000 تومان است.
بازگشت به محصولات
مكان گيرنده
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Land and Environmental Management Through Forestry قیمت اصلی 82,500 تومان بود.قیمت فعلی 45,000 تومان است.
فقط اینقدر👇 دیگه زمان داری با تخفیف بخریش
00روز
15ساعت
17دقیقه
19ثانیه

خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Nutriomics of Millet Crops

قیمت اصلی 65,500 تومان بود.قیمت فعلی 28,000 تومان است.

تعداد فروش: 47





عنوان فارسی

تغذیه شناسی محصولات ارزن

عنوان اصلیNutriomics of Millet Crops
ناشرCRC Press
نویسندهRamesh Namdeo Pudake, Amolkumar U. Solanke, Chittaranjan Kole
ISBN 1032230940, 9781032230948
سال نشر2023
زبانEnglish
تعداد صفحات336
دستهگیاهان: کشاورزی و جنگلداری
فرمت کتابpdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها
حجم فایل7 مگابایت
1 آیتم فروخته شده در 55 دقیقه
4 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!
توضیحات

آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.

توضیحاتی در مورد کتاب



ارزن به دلیل داشتن کلسیم بالا، فیبر رژیمی، پلی فنل، ویتامین ها و پروتئین، عموماً به عنوان “غلات مغذی” شناخته می شود. محصولات ارزن پتانسیل کمک به تلاش‌های امنیت غذایی در مناطقی را دارند که دلایل طبیعی و مصنوعی منابع زمین را تخریب می‌کنند. مغذی‌شناسی محصولات ارزن بر اهمیت تغذیه‌شناسی محصولات ارزن در زمینه سلامت همگانی تأکید می‌کند و پیشرفت‌های بیوتکنولوژیکی را برجسته می‌کند که ارزش غذایی ارزن را غنی می‌کند. محصولات ارزن پتانسیل تبدیل شدن به یک محصول اصلی را دارند که نشان دهنده یک رویکرد مقرون به صرفه اقتصادی برای مبارزه با سوء تغذیه با ریز مغذی ها است.

ویژگی ها:

  • مطالعات جامعی را در مورد اجزای تغذیه‌ای سلامت‌بخش ارزن ارائه می‌کند.
  • شمارشی در مورد استراتژی‌های اصلاح مولکولی برای بهبود ارزن ارائه می‌کند. مواد مغذی.
  • درباره اصلاح نژاد به کمک ژنومیک برای افزایش کیفیت تغذیه در ارزن بحث می‌کند.
  • شامل اطلاعات مربوط به تقویت حسی و زیستی غذاهای مبتنی بر ارزن است.

با ارزیابی ارتباط ارزن در پایداری اکوسیستم های کشاورزی جهانی به دلیل ویژگی های تغذیه ای و زراعی خود، سازمان ملل متحد سال 2023 را به عنوان “سال بین المللی ارزن” جشن گرفت. این کتاب تکمیل کننده این تلاش است و برای محققان و برنامه ریزان سیاست که در رشته های اصلاح نباتات و فناوری مواد غذایی کار می کنند مفید است. مغذی‌شناسی محصولات ارزن همچنین محققان جوان را تشویق می‌کند تا این زمینه امیدوارکننده را کشف کنند.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Nutriomics of Millet Crops”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *