

خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Nutriomics of Millet Crops
65,500 تومان قیمت اصلی 65,500 تومان بود.28,000 تومانقیمت فعلی 28,000 تومان است.
تعداد فروش: 47
عنوان فارسی | تغذیه شناسی محصولات ارزن |
---|---|
عنوان اصلی | Nutriomics of Millet Crops |
ناشر | CRC Press |
نویسنده | Ramesh Namdeo Pudake, Amolkumar U. Solanke, Chittaranjan Kole |
ISBN | 1032230940, 9781032230948 |
سال نشر | 2023 |
زبان | English |
تعداد صفحات | 336 |
دسته | گیاهان: کشاورزی و جنگلداری |
فرمت کتاب | pdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها |
حجم فایل | 7 مگابایت |
آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.
توضیحاتی در مورد کتاب
ارزن به دلیل داشتن کلسیم بالا، فیبر رژیمی، پلی فنل، ویتامین ها و پروتئین، عموماً به عنوان “غلات مغذی” شناخته می شود. محصولات ارزن پتانسیل کمک به تلاشهای امنیت غذایی در مناطقی را دارند که دلایل طبیعی و مصنوعی منابع زمین را تخریب میکنند. مغذیشناسی محصولات ارزن بر اهمیت تغذیهشناسی محصولات ارزن در زمینه سلامت همگانی تأکید میکند و پیشرفتهای بیوتکنولوژیکی را برجسته میکند که ارزش غذایی ارزن را غنی میکند. محصولات ارزن پتانسیل تبدیل شدن به یک محصول اصلی را دارند که نشان دهنده یک رویکرد مقرون به صرفه اقتصادی برای مبارزه با سوء تغذیه با ریز مغذی ها است.
ویژگی ها:
- مطالعات جامعی را در مورد اجزای تغذیهای سلامتبخش ارزن ارائه میکند.
- شمارشی در مورد استراتژیهای اصلاح مولکولی برای بهبود ارزن ارائه میکند. مواد مغذی.
- درباره اصلاح نژاد به کمک ژنومیک برای افزایش کیفیت تغذیه در ارزن بحث میکند.
با ارزیابی ارتباط ارزن در پایداری اکوسیستم های کشاورزی جهانی به دلیل ویژگی های تغذیه ای و زراعی خود، سازمان ملل متحد سال 2023 را به عنوان “سال بین المللی ارزن” جشن گرفت. این کتاب تکمیل کننده این تلاش است و برای محققان و برنامه ریزان سیاست که در رشته های اصلاح نباتات و فناوری مواد غذایی کار می کنند مفید است. مغذیشناسی محصولات ارزن همچنین محققان جوان را تشویق میکند تا این زمینه امیدوارکننده را کشف کنند.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.