

خرید و دانلود نسخه کامل کتاب The Noma Guide to Fermentation
69,500 تومان قیمت اصلی 69,500 تومان بود.32,000 تومانقیمت فعلی 32,000 تومان است.
تعداد فروش: 71
عنوان فارسی |
راهنمای تخمیر Noma |
---|---|
عنوان اصلی | The Noma Guide to Fermentation |
ویرایش | 1 |
ناشر | Artisan |
نویسنده | René Redzepi, David Zilber |
ISBN | 1579657184;97 |
سال نشر | 2018 |
زبان | English |
تعداد صفحات | 0 |
دسته | هنر |
فرمت کتاب | PDF – قابل تبدیل به سایر فرمت ها |
حجم فایل | 20 مگابایت |
آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.
توضیحاتی در مورد کتاب
نیویورک تایمز بهترین کتاب آشپزی پاییز 2018
در Noma – که چهار بار به عنوان بهترین رستوران جهان شناخته شده است – هر غذا شامل نوعی تخمیر است، خواه یک ضربه درخشان سرکه، یک میسوی عمیق، یک قطره برقی گاروم یا شدت شیرین سیر سیاه باشد. تخمیر یکی از پایههای پروفیلهای طعم فوقالعاده Noma است.
اکنون رنه ردزپی، سرآشپز و مالک مشترک Noma، و دیوید زیلبر، سرآشپزی که آزمایشگاه تخمیر تحسین شده رستوران را اداره میکند، تکنیکهایی را به اشتراک میگذارند که قبلاً هرگز فاش نشدهاند تا انبار وسیعی از تخمیرهای Noma را ایجاد کنند. و آنها این کار را با کتابی انجام می دهند که به طور خاص برای به اشتراک گذاشتن دانش و تکنیک های خود با آشپزهای خانگی طراحی شده است. با بیش از 500 عکس و تصویر گام به گام، و با هر دستور پختی که با دقت نوشته شده و با دقت آزمایش شده است، Noma Guide to Fermentation خوانندگان را فراتر از کیمچی و کلم ترش معمولی می برد و شامل کوجی، کامبوچا، شویوس، میسو، لاکتو تخمیر می شود. ، سرکه، گاروم و میوه ها و سبزیجات سیاه. و – شاید حتی مهمتر – نشان می دهد که چگونه از این مواد غذایی تغییر دهنده بازی در بیش از 100 دستور غذای اصلی استفاده کنید.
تخمیر در حال حاضر به عنوان مهم ترین جهت جدید در غذا (و سلامت) در حال ساخت است. با Noma Guide to Fermentation، قرار است به یک سطح کاملاً جدید منتقل شود.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.