خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Chemical and Functional Properties of Food Lipids (Chemical & Functional Properties of Food Components)
84,500 تومان قیمت اصلی 84,500 تومان بود.47,000 تومانقیمت فعلی 47,000 تومان است.
تعداد فروش: 66
| عنوان فارسی |
خواص شیمیایی و عملکردی لیپید های غذایی (خواص شیمیایی و عملکرد اجزای مواد غذایی) |
|---|---|
| عنوان اصلی | Chemical and Functional Properties of Food Lipids (Chemical & Functional Properties of Food Components) |
| ویرایش | 1 |
| ناشر | |
| نویسنده | Zdzislaw E. Sikorski, Anna Kolakowska |
| ISBN | 1587161052, 9781587161056 |
| سال نشر | 2002 |
| زبان | English |
| تعداد صفحات | 365 |
| دسته | علم شیمی |
| فرمت کتاب | pdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها |
| حجم فایل | 7 مگابایت |
آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.
توضیحاتی در مورد کتاب
خواص شیمیایی و عملکردی لیپیدهای مواد غذایی، درمان مختصر و ساده ای از وضعیت فعلی دانش در مورد نامگذاری، محتوا، ترکیب، وقوع، توزیع، واکنش شیمیایی و بیولوژیکی، خواص عملکردی و نقش بیولوژیکی لیپیدها در سیستم های غذایی ارائه می دهد. این کتاب که توسط تیمی از محققان بینالمللی و بر اساس ادبیات موجود جهان نوشته شده است، به بررسی ماهیت، خواص فنآوری، واکنشپذیری و نگرانیها و مزایای مرتبط با سلامتی لیپیدهای غذا میپردازد. این مقاله اثرات شرایط نگهداری و فرآوری را بر تمام جنبه های کیفیت غذاهای حاوی لیپید پوشش می دهد و وضعیت فعلی تکنیک های تجزیه و تحلیل چربی را بررسی می کند. این جلد همچنین اهمیت لیپیدها در رژیم غذایی انسان را مورد بحث قرار می دهد و شامل مقایسه ای از توصیه های غذایی برای دریافت چربی است. این یک مرجع ارزشمند برای محققین و دانشجویان تحصیلات تکمیلی شیمی مواد غذایی و تغذیه است.

نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.