خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Common Fragrance and Flavor Materials: Preparation, Properties and Uses
81,500 تومان قیمت اصلی 81,500 تومان بود.44,000 تومانقیمت فعلی 44,000 تومان است.
تعداد فروش: 59
| عنوان فارسی |
مواد رایحه و عطر و طعم رایج: تهیه ، خواص و موارد استفاده |
|---|---|
| عنوان اصلی | Common Fragrance and Flavor Materials: Preparation, Properties and Uses |
| ناشر | |
| نویسنده | Bauer K., Garbe D., Surburg H. |
| ISBN | |
| سال نشر | 2002 |
| زبان | English |
| تعداد صفحات | 0 |
| دسته | علم شیمی |
| فرمت کتاب | rar – قابل تبدیل به سایر فرمت ها |
| حجم فایل | 2 مگابایت |
آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.
توضیحاتی در مورد کتاب
شروع خوبی در شیمی عطر و طعم داشته باشید! این کتاب بررسی آن دسته از عطرها و مواد طعم دهنده طبیعی و مصنوعی را ارائه می دهد که به صورت تجاری در دسترس، تولید و در مقیاس نسبتاً بزرگ استفاده می شوند و مواد مهمی برای ایجاد ترکیبات عطر و طعم هستند. به دلیل ویژگی های حسی خاص آنها، مانند بو، طعم. اطلاعاتی در مورد خواص، روشهای بکار رفته در ساخت و زمینههای کاربرد آنها ارائه میکند.»… مقدمه عالی و مختصر این صنعت منحصر به فرد با اطلاعات گسترده در مورد نزدیک به 500 مورد از پرکاربردترین ترکیبات عطر و طعم دنبال میشود. نامها، فرمول مولکولی، دادههای فیزیکی، توضیحات بو و طعم، کاربردها، و تعدادی از فرآیندها برای تولید در مقیاس بزرگتر مواد شیمیایی، همگی شامل میشوند. فصل های متوالی به اسانس ها، ترشحات حیوانی، کنترل کیفیت، سم شناسی و ادبیات می پردازد. فرمول، نام و فهرست شماره رجیستری CAS یک اضافه ارزشمند و به موقع است. – عطرساز و طعمدهنده… دادههایی که معمولاً باید از بسیاری از کتابهای مختلف انتخاب شوند، در یک منبع با این کتاب در دسترس هستند… با بیش از 800 نقل قول در سراسر متن، این یک منبع اطلاعات تقریباً پایان ناپذیر است. – مواد یورو

نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.