خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Influence of storage conditions on the stability of lactide
86,500 تومان قیمت اصلی 86,500 تومان بود.49,000 تومانقیمت فعلی 49,000 تومان است.
تعداد فروش: 71
| عنوان فارسی |
تأثیر شرایط ذخیره سازی بر پایداری لاکتید |
|---|---|
| عنوان اصلی | Influence of storage conditions on the stability of lactide |
| ناشر | |
| نویسنده | Glotova V.N. et al. |
| ISBN | |
| سال نشر | |
| زبان | English |
| تعداد صفحات | 6 |
| دسته | علم شیمی |
| فرمت کتاب | pdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها |
| حجم فایل | 323 کیلوبایت |
آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.
توضیحاتی در مورد کتاب
Glotova V.N.، Zamanova M.K.، Yarkova A.V.، Krutas D.S.، Izhenbina T.N.، Novikov V.T. – شیمی Procedia. – 2014. – V. 10. – P. 252-257. — DOI 10.1016/j.proche.2014.10.042.
هدف زیر از مطالعه حاضر بررسی اثر زمان و شرایط مختلف نگهداری بر روی پایداری لاکتید بود. . در این مطالعه، نمونههای لاکتید با خلوصهای مختلف در سه شرایط مختلف نگهداری و ادغام ترکیب به مدت 2 هفته بررسی شد. شرایط ذخیره سازی انتخاب شده (1) در خشک کن، (2) در جعبه دستکش در زیر آرگون و (3) در جو محیط بود. خلوص نمونه ها بر روی HPLC و Karl Fischertitration در تمام مدت نگهداری انجام شد. نشان داده شد که خلوص اولیه لاکتید تأثیر قابل توجهی بر تخریب لاکتید دارد.

نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.