خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Handbook of Food Analytical Chemistry 2 Vols Set
74,500 تومان قیمت اصلی 74,500 تومان بود.37,000 تومانقیمت فعلی 37,000 تومان است.
تعداد فروش: 62
| عنوان فارسی |
مجموعه کتاب راهنمای شیمی تجزیه مواد غذایی 2 جلد |
|---|---|
| عنوان اصلی | Handbook of Food Analytical Chemistry 2 Vols Set |
| ناشر | Wiley-Interscience |
| نویسنده | Wrolstad R.E., et al. (eds.) |
| ISBN | 0471721875 |
| سال نشر | 2004 |
| زبان | English |
| تعداد صفحات | 1397 |
| دسته | علم شیمی |
| فرمت کتاب | PDF – قابل تبدیل به سایر فرمت ها |
| حجم فایل | 15 مگابایت |
آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.
توضیحاتی در مورد کتاب
با تأکید بر روش شناسی مؤثر و پیشرفته، کتاب راهنمای شیمی تجزیه مواد غذایی، جامع ترین منبع در نوع خود را نشان می دهد. هر بخش شامل دستورالعمل های دقیق با نظرات مشاوره ای مشروح، یادداشت های انتقادی و عیب یابی، مراجع کلیدی همراه با حاشیه نویسی، ملاحظات زمانی و نتایج پیش بینی شده است. علاوه بر این، ضمائم مفید دارای اختصارات رایج هستند. راهحلها، تجهیزات و دستورالعملهای موجود در آزمایشگاه؛ و تکنیک های رایج مورد استفاده، از جمله یادداشت های مرتبط در طیف سنجی جرمی. این یک مرجع ضروری برای همه دانشمندان، تکنسین ها و دانشجویان در علوم غذایی است.

نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.