خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Food, Agri-Culture and Tourism: Linking Local Gastronomy and Rural Tourism: Interdisciplinary Perspectives – PDF
34,500 تومان قیمت اصلی 34,500 تومان بود.17,000 تومانقیمت فعلی 17,000 تومان است.
تعداد فروش: 69
Author:
Katia L. Sidali (auth.), Katia Laura Sidali, Achim Spiller, Birgit Schulze (eds.)
آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.
- زبان فایل : انگلیسی
- نوع فایل : PDF
This book will be a valuable source of information for those concerned with rural and farm tourism, sustainable tourism and the marketing of local gastronomy. It presents cases with an international and interdisciplinary approach in order to provide ideas for strategic perspectives in tourism studies. Furthermore, for the first time the complex fields of rural and food tourism are examined from an international (Italy and Germany) viewpoint.

نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.