خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Advances in Fresh-Cut Fruits and Vegetables Processing (Food Preservation Technology)
84,500 تومان قیمت اصلی 84,500 تومان بود.47,000 تومانقیمت فعلی 47,000 تومان است.
تعداد فروش: 76
| عنوان فارسی | پیشرفت در پردازش میوه ها و سبزیجات تازه (تکنولوژی نگهداری مواد غذایی) |
|---|---|
| عنوان اصلی | Advances in Fresh-Cut Fruits and Vegetables Processing (Food Preservation Technology) |
| ویرایش | 1 |
| ناشر | CRC Press |
| نویسنده | Olga Martin-Belloso, Robert Soliva Fortuny |
| ISBN | 1420071211, 9781420071238 |
| سال نشر | 2010 |
| زبان | English |
| تعداد صفحات | 402 |
| دسته | علوم (عمومی) |
| فرمت کتاب | pdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها |
| حجم فایل | 3 مگابایت |
آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.
توضیحاتی در مورد کتاب
علیرغم افزایش تقاضای جهانی برای میوه و سبزیجات تازه بریده شده، در بسیاری از کشورها این محصولات در شرایط کنترل نشده تهیه می شوند و پتانسیل ایجاد خطرات قابل توجهی برای مصرف کنندگان دارند. به همین ترتیب، محققان تلاشها را برای ارائه فناوریها و شیوههای کافی برای تضمین ایمنی محصول و در عین حال دست نخورده نگه داشتن خواص غذایی و حسی افزایش دادهاند. با مشارکت کارشناسان صنعت، مراکز تحقیقاتی و دانشگاهیان، پیشرفتها در پردازش میوهها و سبزیجات تازه برش داده شده دادههای علمی جدید را در یک بهروزرسانی جامع در مورد فناوریها و ملاحظات بازاریابی گردآوری و ارائه میکند. با اتخاذ یک رویکرد چند رشته ای، این کار اصول و نوآوری های اخیر در فرآوری میوه و سبزیجات تازه بریده شده را مورد بحث قرار می دهد. این به پیشرفت علمی در منطقه تازه برش می پردازد و صنعت و بازار این کالاها را مورد بحث قرار می دهد. این کتاب مقرراتی را پوشش می دهد که بر کیفیت محصولات نهایی و پردازش آنها و همچنین نگرش و ادراک حسی مصرف کنندگان تأثیر می گذارد. این فصل ها طراحی کارخانه ها و تجهیزات را با در نظر گرفتن جنبه های مهندسی، ایمنی و دستورالعمل های HACCP پوشش می دهند. آنها همچنین نوآوری ها در ایجاد محصولات سالم و جذاب را بررسی می کنند. استفاده از فناوری بسته بندی نوآورانه که می تواند کیفیت و ماندگاری محصول را بهبود بخشد، مخلوط میوه های جدید با تنوع بیشتر، ترکیب طعم ها یا استفاده از کیسه های بخارپز برای سبزیجات تنها چند ملاحظه است که می تواند بازار محصولات تازه برش خورده را گسترش دهد. این کتاب با تمرکز بر علم، از جمله جنبههای بیوشیمیایی، فیزیولوژیکی، میکروبیولوژیکی و کیفی، و همچنین ملاحظات بهداشتی و علم مصرف، پیشرفتهای پیشرفته و کاربردهای عملی این پیشرفتها را گزارش میکند.

نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.