خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Medieval Food Traditions in Northern Europe
75,500 تومان قیمت اصلی 75,500 تومان بود.38,000 تومانقیمت فعلی 38,000 تومان است.
تعداد فروش: 62
| عنوان فارسی | سنت های غذایی قرون وسطی در شمال اروپا |
|---|---|
| عنوان اصلی | Medieval Food Traditions in Northern Europe |
| ناشر | The National Museum of Denmark |
| نویسنده | Sabine Karg (ed.) |
| ISBN | 8776020657, 9788776020651 |
| سال نشر | 2007 |
| زبان | English |
| تعداد صفحات | 226 |
| دسته | باستان شناسی |
| فرمت کتاب | pdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها |
| حجم فایل | 4 مگابایت |
آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.
توضیحاتی در مورد کتاب
مقالاتی از یک پروژه تحقیقاتی بین المللی: شبکه HANSA 2001-2006.
زمانی که رشته های تحقیقاتی مختلف با هم ذوب می شوند، تاریخ می تواند رنگارنگ و حتی بسیار اشتهاآور باشد. در این کتاب، داده های گیاه شناسی از کاوش های باستان شناسی با دانش تاریخی در مورد استفاده از گیاهان در قرون وسطی و اوایل دوران مدرن ترکیب شده است. نتیجه یک گزارش جامع از معرفی غذاهای گیاهی جدید، از جمله میوهها و ادویههای عجیب و غریب، به جوامع سنتی قرون وسطی اروپای شمالی است.
یکی از عوامل محرک اصلی نویسندگان این کتاب، تمایل به خلاصه کردن و ارائه، برای اولین بار، داده های گیاه شناسی حاصل از ذخایر باستان شناسی حفاری شده در آلمان، لهستان شمالی، استونی، فنلاند، سوئد، دانمارک و نروژ بود. کشورهای درگیر در فعالیت های تجاری هانس.
چارچوب جغرافیایی در اروپای شمالی و مرکزی متمرکز است و عمدتاً کشورهایی را در بر می گیرد که توسط دریای شمال و بالتیک محدود شده اند. نتایج از منطقه ای از برگن در غرب تا تالین در شرق، از تورکو در شمال تا شهرهای راینلند در جنوب ارائه شده است. بین قرن های 12 و 17، این منطقه بزرگ دارای یک چیز مشترک بود، کنترل شدید فعالیت های تجاری که توسط بازرگانان آلمانی متعلق به اتحادیه هانسیاتیک اعمال می شد. این نشریه جامع به یافتههای مواد گیاهی ناشی از کاوشهای باستانشناسی محوطههای مربوط به این دوره میپردازد.

نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.