خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Advances in the Neuroscience of Addiction (Frontiers in Neuroscience)
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Advances in the Neuroscience of Addiction (Frontiers in Neuroscience) قیمت اصلی 82,500 تومان بود.قیمت فعلی 45,000 تومان است.
بازگشت به محصولات
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Molecular neuroscience
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Molecular neuroscience قیمت اصلی 82,500 تومان بود.قیمت فعلی 45,000 تومان است.
فقط اینقدر👇 دیگه زمان داری با تخفیف بخریش
00روز
12ساعت
48دقیقه
31ثانیه

خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Fat, Stressed, and Sick : MSG, Processed Food, and America’s Health Crisis

قیمت اصلی 66,500 تومان بود.قیمت فعلی 29,000 تومان است.

تعداد فروش: 68





عنوان فارسی

چربی، استرس و بیمار: MSG، غذای فرآوری شده، و بحران سلامت آمریکا

عنوان اصلی Fat, Stressed, and Sick : MSG, Processed Food, and America’s Health Crisis
ناشر Rowman & Littlefield Publishers
نویسنده Katherine Reid; Barbara Price
ISBN 9781538180778, 0123855060
سال نشر 2023
زبان English
تعداد صفحات 0
دسته درمان
فرمت کتاب PDF – قابل تبدیل به سایر فرمت ها
حجم فایل 907 کیلوبایت
2 آیتم فروخته شده در 55 دقیقه
5 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!
توضیحات

آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.

توضیحاتی در مورد کتاب

چربی، استرس و بیماری: MSG، غذای فرآوری شده، و بحران سلامت آمریکا نشان می دهد که چگونه گلوتامات (معروف به MSG) در غذاهای فرآوری شده، اعتیاد به مواد غذایی را تحریک می کند و ما را بیمار می کند. غذا به مجموعه ای از بیماری های التهابی قابل پیشگیری کمک می کند. چربی، استرس و بیماری باعث می شود که غذای فرآوری شده سلامتی را به خطر بیندازد نه فقط به دلیل قند، نمک و چربی اضافه، بلکه به این دلیل که این غذاها حاوی مقادیر قابل توجهی گلوتامات-معادل MSG هستند. MSG غذا را به طرز خوشمزه ای اعتیاد آور می کند. چیزی که تا قبل از توضیح در اینجا به خوبی شناخته نشده بود این است که بیشتر MSG در مواد غذایی فرآوری شده در طول تولید مواد غذایی ایجاد می شود. همانطور که نویسندگان نشان می‌دهند، پردازش غذای پروتئین به تنهایی 10 گرم یا بیشتر در روز MSG به رژیم غذایی متوسط ​​آمریکایی اضافه می‌کند – آماری که ممکن است شما را شگفت‌زده کند. این کتاب جزئیات تحقیقات مرتبط با گلوتامات رژیم غذایی را با مجموعه‌ای از بیماری‌های التهابی: چاقی، دیابت، نشان می‌دهد. اوتیسم، اعتیاد، افسردگی، و سرطان، به نام چند. درک نقش MSG در بیماری زمانی به جستجوی نویسنده و بیوشیمیدان کاترین رید تبدیل شد که متوجه شد علائم اوتیسم دختر جوانش با التهاب مغز مرتبط است. رید ارتباط بین التهاب و گلوتامات را در رژیم غذایی ایجاد کرد – ارتباطی که به طور گسترده توسط مطالعات دیگر پشتیبانی می شود. بررسی عمیق ثبت اختراعات تولید مواد غذایی و مقررات FDA نشان داد که علاوه بر رویه‌های صنعتی که باعث ایجاد MSG در طول فرآوری مواد غذایی می‌شود، MSG در موادی با برچسب “پروتئین هیدرولیز شده” نیز یافت می‌شود. “عصاره مخمر،” و حتی “طعم‌های طبیعی”، برچسب‌های گمراه‌کننده که محتوای واقعی MSG یک غذا را پنهان می‌کنند. در چیزی که به آزمایشی در آشپزخانه خانه‌اش تبدیل شد، رید تمام مواد موجود در برچسب مواد غذایی را بررسی کرد، همه اقلام را با MSG حذف کرد و آنها را با غذاهای کامل جایگزین کرد. نتایج سریع و غیرقابل انکار بود. کشف رید مبنی بر اینکه چیزی که می خورد مهم است، شروع برنامه ای از راه حل های مبتنی بر غذا برای بیماری های التهابی مزمن بود که اکنون، یک دهه بعد، به هزاران نفر کمک کرده است. این ایده که مقادیر زیاد گلوتامات در رژیم غذایی سلامتی را به خطر می اندازد، با وجود تلاش های صنعت گلوتامات برای بی اعتبار کردن شواهد علمی مبنی بر خطر MSG، توسط دهه ها تحقیق پشتیبانی می شود. برخی از شما می خواهند باور کنید که علم حل شده است. این نیست. این کتاب علم پشت این را توضیح می‌دهد که چرا ما هوس MSG را در غذاهای فرآوری‌شده می‌خواهیم، ​​چرا پنهان است، چگونه ما را بیمار می‌کند، و چه کاری می‌توانیم در مورد آن انجام دهیم.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Fat, Stressed, and Sick : MSG, Processed Food, and America’s Health Crisis”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *