خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Encyclopedia of Food Safety
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Encyclopedia of Food Safety قیمت اصلی 63,500 تومان بود.قیمت فعلی 26,000 تومان است.
بازگشت به محصولات
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Meat Products Handbook: Practical Science and Technology (Woodhead Publishing in Food Science, Technology and Nutrition)
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Meat Products Handbook: Practical Science and Technology (Woodhead Publishing in Food Science, Technology and Nutrition) قیمت اصلی 63,500 تومان بود.قیمت فعلی 26,000 تومان است.
فقط اینقدر👇 دیگه زمان داری با تخفیف بخریش
00روز
07ساعت
40دقیقه
41ثانیه

خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Experiments in Unit Operations and Processing of Foods

قیمت اصلی 82,500 تومان بود.قیمت فعلی 45,000 تومان است.

تعداد فروش: 63




عنوان فارسی

آزمایشات در عملیات واحد و فرآوری مواد غذایی

عنوان اصلیExperiments in Unit Operations and Processing of Foods
ویرایش1
ناشرSpringer US
نویسندهMustafa Bayram, Fahrettin Göğüş (auth.), Margarida Vieira, Peter Ho (eds.)
ISBN 9780387335131, 9780387686424
سال نشر2008
زبانEnglish
تعداد صفحات192
دستهتولید مواد غذایی
فرمت کتابpdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها
حجم فایل3 مگابایت
2 آیتم فروخته شده در 55 دقیقه
5 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!
توضیحات

آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.

توضیحاتی در مورد کتاب



مجموعه کتاب‌های ISEKI-Food مجموعه‌ای از کتاب‌هایی است که در آن جنبه‌های مختلف ایمنی مواد غذایی و مسائل زیست‌محیطی توسط دانشمندان متخصص در این زمینه معرفی و بررسی می‌شود. در تمام کتاب ها تاکید ویژه ای بر شامل مطالعات موردی قابل اجرا برای هر موضوع خاص شده است. این کتاب ها برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و همچنین متخصصان و محققان علاقه مند به ایمنی مواد غذایی و مسائل زیست محیطی قابل اجرا در ایمنی مواد غذایی در نظر گرفته شده است.

“ISEKI-Food” مخفف “ادغام دانش ایمنی و محیطی در مطالعات مواد غذایی” است. شرکت کنندگان در شبکه ISEKI-Food، که توسط پروفسور کریستینا سیلوا در دانشگاه کاتولیک پرتغال هماهنگ شده است، از 29 کشور در اروپا می آیند و اکثر موسسات و دانشگاه های مرتبط با آموزش علوم غذایی در سطح دانشگاه در اروپا نمایندگی دارند. برخی از شرکت های بین المللی و موسسات غیر آموزشی نیز در این شبکه شرکت کرده اند. اهداف اصلی ISEKI-Food بهبود هماهنگی مطالعات در علوم و مهندسی مواد غذایی در اروپا و توسعه و انطباق برنامه های درسی علوم غذایی با تاکید بر گنجاندن موضوعات ایمنی و زیست محیطی است.

آزمایش ها در عملیات واحد و پردازش مواد غذایی حاوی پروتکل‌های آزمایشی در عملیات واحد و فرآوری مواد غذایی است که از دوره‌های عملی در حال اجرا در مؤسسات مرتبط با ISEKI-Food اقتباس شده است. این به معنای تکمیل دوره های عملی موجود است، زمانی که تجهیزات مورد نیاز برای انجام برخی عملیات واحد ممکن است در دسترس نباشد. تئوری پایه، سوالات بحث و ارجاع به منابع مرتبط برای هر پروتکل تجربی ارائه شده است.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Experiments in Unit Operations and Processing of Foods”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *