خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Encyclopedia of Food Safety
63,500 تومان قیمت اصلی 63,500 تومان بود.26,000 تومانقیمت فعلی 26,000 تومان است.
تعداد فروش: 45
| عنوان فارسی | دایره المعارف ایمنی مواد غذایی |
|---|---|
| عنوان اصلی | Encyclopedia of Food Safety |
| ویرایش | 1 |
| ناشر | Academic Press |
| نویسنده | Yasmine Motarjemi |
| ISBN | 0123786126, 9780123786128 |
| سال نشر | 2014 |
| زبان | English |
| تعداد صفحات | 2356 |
| دسته | تولید مواد غذایی |
| فرمت کتاب | pdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها |
| حجم فایل | 74 مگابایت |
آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.
توضیحاتی در مورد کتاب
با رشد روزافزون جمعیت جهان، تامین مواد غذایی ایمن، مغذی و سالم برای همه به یک چالش بزرگ تبدیل شده است. برای دستیابی به این هدف، مدیریت ریسک موثر بر اساس علم صحیح و اطلاعات بی طرفانه مورد نیاز همه ذینفعان از جمله صنایع غذایی، دولت ها و خود مصرف کنندگان است. علاوه بر این، جهانی شدن عرضه غذا مستلزم هماهنگی سیاست ها و استانداردها بر اساس درک مشترک از ایمنی مواد غذایی در میان مقامات کشورهای سراسر جهان است. دایره المعارف ایمنی مواد غذایی با حدود 280 فصل، مروری بی طرفانه و مختصر ارائه می دهد که در مجموع پوشش جامعی از طیف وسیعی از موضوعات ایمنی مواد غذایی را تشکیل می دهد که ممکن است تحت دسته های کلی زیر دسته بندی شوند: تاریخچه و علوم پایه که از ایمنی مواد غذایی حمایت می کنند مواد غذایی بیماری ها، از جمله نظارت و بررسی خطرات ناشی از غذا، از جمله عوامل میکروبیولوژیکی و شیمیایی مواد افزوده شده به غذا، چه به طور مستقیم و چه غیرمستقیم فن آوری های غذایی، از جمله آخرین پیشرفت ها مواد غذایی، از جمله خطرات بالقوه آنها و کنترل سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی، از جمله عناصر و نقش آنها از ذینفعان دایره المعارف بستری را برای کارشناسان حوزه ایمنی مواد غذایی و زمینه های مرتبط مانند تغذیه، علوم غذایی و فناوری و محیط زیست فراهم می کند تا بتوانند از تخصص های پیشرفته با بقیه جامعه ایمنی مواد غذایی به اشتراک بگذارند و یاد بگیرند.

نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.