خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Manual on the Production and Use of Live Food for Aquaculture
82,500 تومان قیمت اصلی 82,500 تومان بود.45,000 تومانقیمت فعلی 45,000 تومان است.
تعداد فروش: 70
| عنوان فارسی | کتابچه راهنمای تولید و استفاده از غذاهای زنده برای آبزیان |
|---|---|
| عنوان اصلی | Manual on the Production and Use of Live Food for Aquaculture |
| ناشر | Food & Agriculture Organization of the UN (FA |
| نویسنده | Patrick Lavens |
| ISBN | 9789251039342, 9251039348 |
| سال نشر | 1997 |
| زبان | English |
| تعداد صفحات | 305 |
| دسته | تولید مواد غذایی |
| فرمت کتاب | pdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها |
| حجم فایل | 6 مگابایت |
آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.
توضیحاتی در مورد کتاب
پرورش لارو ماهی و صدف در شرایط جوجه کشی کنترل شده نه تنها به توسعه تکنیک های کشت خاص نیاز دارد، بلکه در بیشتر موارد به تولید و استفاده از موجودات غذایی زنده به عنوان خوراک لاروهای در حال رشد نیز نیاز دارد. کتابچه راهنمای حاضر، تکنیکهای تولید عمدهای را که در حال حاضر برای کشت انواع عمده غذای زنده که معمولاً در لاروکشوری استفاده میشود، و همچنین پتانسیل کاربرد آنها از نظر خواص تغذیهای و فیزیکی و روشهای تغذیه توصیف میکند. این راهنما با توجه به گروههای اصلی موجودات غذایی زنده مورد استفاده در آبزی پروری به بخشهای مختلفی تقسیم میشود، یعنی ریز جلبکها، روتیفرها، آرتمیا، زئوپلانکتونهای طبیعی، و غلافها، نماتدها و تروکوفورها.

نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.