خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Handbook of Meat Processing
77,500 تومان قیمت اصلی 77,500 تومان بود.40,000 تومانقیمت فعلی 40,000 تومان است.
تعداد فروش: 71
| عنوان فارسی | جزوه پردازش گوشت |
|---|---|
| عنوان اصلی | Handbook of Meat Processing |
| ویرایش | 1 |
| ناشر | |
| نویسنده | Fidel Toldrá |
| ISBN | 0813821827, 9780813821825 |
| سال نشر | 2010 |
| زبان | English |
| تعداد صفحات | 584 |
| دسته | تولید مواد غذایی |
| فرمت کتاب | pdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها |
| حجم فایل | 7 مگابایت |
آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.
توضیحاتی در مورد کتاب
این کتاب راهنما به طور جامع وضعیت فعلی تولید مهم ترین فرآورده های گوشتی را ارائه می دهد. ویراستار و کارشناس مشهور گوشت، فیدل تولدرا، سرپرست مجموعهای بینالمللی از دانشمندان گوشت است که در تهیه این کتاب مرجع ضروری مشارکت داشتهاند.
پوشش به سه بخش تقسیم میشود. بخش اول، فناوری ها، با بحث در مورد شیمی گوشت، بیوشیمی و کیفیت شروع می شود و سپس اطلاعات زمینه ای در مورد فناوری های اصلی درگیر در پردازش گوشت، مانند انجماد، پختن، دود کردن، تخمیر، امولسیون، خشک کردن و پخت را ارائه می دهد. همچنین شامل فصول کلیدی در مورد بسته بندی، پیشگیری از فساد و تمیز کردن و بهداشت گیاهان است.
بخش دوم، محصولات، بر شرح ساخت مهمترین محصولات، از جمله ژامبون پخته شده و خشک، سوسیس پخته و تخمیر شده متمرکز است. ، بیکن، کنسرو گوشت، پاته، گوشت های بازسازی شده و محصولات گوشتی کاربردی. هر فصل به مواد خام، مواد تشکیل دهنده و افزودنی ها، فناوری پردازش، انواع اصلی محصولات، داده های تولید، ویژگی های خاص و جنبه های حسی و روندهای آینده می پردازد.
بخش سوم، کنترل ها، رویکردهای فعلی را برای کنترل کیفیت و ایمنی ارائه می دهد. محصولات گوشتی تولیدی، با پوششی از جمله ارزیابی حسی خطرات شیمیایی و بیولوژیکی از جمله GMOs HACCP و تضمین کیفیت.
این کتاب منبع ارزشمندی برای همه دانشمندان گوشت، پردازشگرهای گوشت، متخصصان تحقیق و توسعه و توسعه دهندگان محصول است.
ویژگی های کلیدی:
* تخصص بین المللی بی نظیر ویراستار و نویسندگان مشارکت کننده
* به وضعیت هنر تولید مهم ترین محصولات گوشتی می پردازد
* تمرکز ویژه بر رویکردهای کنترل ایمنی و کیفیت گوشت های فرآوری شده
* پوشش گسترده فناوری های تولید، بهداشت، بسته بندی و ارزیابی حسی

نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.