خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Pectin: Chemical Properties, Uses and Health Benefits
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Pectin: Chemical Properties, Uses and Health Benefits قیمت اصلی 87,500 تومان بود.قیمت فعلی 50,000 تومان است.
بازگشت به محصولات
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Peanut Confections and Snacks
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Peanut Confections and Snacks قیمت اصلی 85,500 تومان بود.قیمت فعلی 48,000 تومان است.
فقط اینقدر👇 دیگه زمان داری با تخفیف بخریش
00روز
22ساعت
42دقیقه
14ثانیه

خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Handbook of Hygiene Control in the Food Industry (Woodhead Publishing in Food Science and Technology)

قیمت اصلی 89,500 تومان بود.قیمت فعلی 52,000 تومان است.

تعداد فروش: 62




عنوان فارسی

کتاب راهنمای کنترل بهداشت در صنایع غذایی (انتشارات Woodhead در علوم و صنایع غذایی)

عنوان اصلیHandbook of Hygiene Control in the Food Industry (Woodhead Publishing in Food Science and Technology)
ویرایش1
ناشر
نویسندهH.L.M. Lelieveld, M.A. Mostert, J. Holah
ISBN 9780849334399, 9781855739574
سال نشر2005
زبانEnglish
تعداد صفحات745
دستهتولید مواد غذایی
فرمت کتابpdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها
حجم فایل6 مگابایت
1 آیتم فروخته شده در 55 دقیقه
3 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!
توضیحات

آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.

توضیحاتی در مورد کتاب

تحولاتی مانند تقاضا برای مواد غذایی با حداقل فرآوری شده، تاکید مجددی بر روی شیوه های بهداشتی خوب در صنایع غذایی داشته است. در نتیجه تحقیقات جدیدی در این زمینه انجام شده است. بهبود بهداشت در صنایع غذایی خلاصه ای جامع از روندها و مسائل کلیدی در تحقیقات بهداشت مواد غذایی ارائه می دهد. بخش 1 تحقیقات در مورد طیف وسیعی از خطرات آلودگی که توسط پردازنده های مواد غذایی با آن مواجه است را مرور می کند. بر اساس این پایه، قسمت 2 روندهای فعلی در طراحی ساختمان ها و انواع تجهیزات پردازش مواد غذایی، از تجهیزات گرمایش و بسته بندی گرفته تا شیرها، لوله ها و حسگرها را مورد بحث قرار می دهد. مسائل کلیدی در مدیریت موثر بهداشت سپس در قسمت 3 پوشش داده می شود، از تجزیه و تحلیل ریسک، عملکرد خوب تولید، و روش های عملیاتی استاندارد (SOPs) تا بهبود تکنیک های تمیز کردن و آلودگی زدایی. بخش پایانی کتاب به بررسی پیشرفت‌ها در روش‌های نظارت بر اثربخشی عملیات بهداشتی، از آزمایش تمیزی سطح تا تکنیک‌های نمونه‌برداری و ممیزی بهداشتی می‌پردازد. مانند بهداشت در صنایع غذایی، این جلد مرجع استانداردی برای صنایع غذایی در حصول اطمینان از بالاترین استانداردهای بهداشت در تولید مواد غذایی خواهد بود.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Handbook of Hygiene Control in the Food Industry (Woodhead Publishing in Food Science and Technology)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *