خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Handbook of Hygiene Control in the Food Industry (Woodhead Publishing in Food Science and Technology)
89,500 تومان قیمت اصلی 89,500 تومان بود.52,000 تومانقیمت فعلی 52,000 تومان است.
تعداد فروش: 62
| عنوان فارسی | کتاب راهنمای کنترل بهداشت در صنایع غذایی (انتشارات Woodhead در علوم و صنایع غذایی) |
|---|---|
| عنوان اصلی | Handbook of Hygiene Control in the Food Industry (Woodhead Publishing in Food Science and Technology) |
| ویرایش | 1 |
| ناشر | |
| نویسنده | H.L.M. Lelieveld, M.A. Mostert, J. Holah |
| ISBN | 9780849334399, 9781855739574 |
| سال نشر | 2005 |
| زبان | English |
| تعداد صفحات | 745 |
| دسته | تولید مواد غذایی |
| فرمت کتاب | pdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها |
| حجم فایل | 6 مگابایت |
آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.
توضیحاتی در مورد کتاب
تحولاتی مانند تقاضا برای مواد غذایی با حداقل فرآوری شده، تاکید مجددی بر روی شیوه های بهداشتی خوب در صنایع غذایی داشته است. در نتیجه تحقیقات جدیدی در این زمینه انجام شده است. بهبود بهداشت در صنایع غذایی خلاصه ای جامع از روندها و مسائل کلیدی در تحقیقات بهداشت مواد غذایی ارائه می دهد. بخش 1 تحقیقات در مورد طیف وسیعی از خطرات آلودگی که توسط پردازنده های مواد غذایی با آن مواجه است را مرور می کند. بر اساس این پایه، قسمت 2 روندهای فعلی در طراحی ساختمان ها و انواع تجهیزات پردازش مواد غذایی، از تجهیزات گرمایش و بسته بندی گرفته تا شیرها، لوله ها و حسگرها را مورد بحث قرار می دهد. مسائل کلیدی در مدیریت موثر بهداشت سپس در قسمت 3 پوشش داده می شود، از تجزیه و تحلیل ریسک، عملکرد خوب تولید، و روش های عملیاتی استاندارد (SOPs) تا بهبود تکنیک های تمیز کردن و آلودگی زدایی. بخش پایانی کتاب به بررسی پیشرفتها در روشهای نظارت بر اثربخشی عملیات بهداشتی، از آزمایش تمیزی سطح تا تکنیکهای نمونهبرداری و ممیزی بهداشتی میپردازد. مانند بهداشت در صنایع غذایی، این جلد مرجع استانداردی برای صنایع غذایی در حصول اطمینان از بالاترین استانداردهای بهداشت در تولید مواد غذایی خواهد بود.

نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.