خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Analiza ambalažnog materijala 79,500 تومان قیمت اصلی 79,500 تومان بود.42,000 تومانقیمت فعلی 42,000 تومان است.
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Likopen u rajčici: svojstva, stabilnost i značaj u prehrani 85,500 تومان قیمت اصلی 85,500 تومان بود.48,000 تومانقیمت فعلی 48,000 تومان است.
فقط اینقدر👇 دیگه زمان داری با تخفیف بخریش
00روز
18ساعت
52دقیقه
46ثانیه
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Rheological Methods in Food Process Engineering
82,500 تومان قیمت اصلی 82,500 تومان بود.45,000 تومانقیمت فعلی 45,000 تومان است.
تعداد فروش: 40
| عنوان فارسی | روشهای رئولوژیکی در مهندسی فرآیندهای غذایی |
|---|---|
| عنوان اصلی | Rheological Methods in Food Process Engineering |
| ناشر | |
| نویسنده | Steffe J.F. |
| ISBN | |
| سال نشر | |
| زبان | English |
| تعداد صفحات | 428 |
| دسته | تولید مواد غذایی |
| فرمت کتاب | pdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها |
| حجم فایل | 1 مگابایت |
2 آیتم فروخته شده در 55 دقیقه
4 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!
Categories: تولید مواد غذایی, مهندسی و فناوری

نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.