

خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Novel Technologies and Systems for Food Preservation
88,500 تومان قیمت اصلی 88,500 تومان بود.51,000 تومانقیمت فعلی 51,000 تومان است.
تعداد فروش: 50
عنوان فارسی | فن آوری ها و سیستم های جدید برای نگهداری مواد غذایی |
---|---|
عنوان اصلی | Novel Technologies and Systems for Food Preservation |
ناشر | Engineering Science Reference |
نویسنده | Pedro Dinis Gaspar, Pedro Dinho da Silva |
ISBN | 2018042408, 9781522579342 |
سال نشر | 2019 |
زبان | English |
تعداد صفحات | 433 |
دسته | تولید مواد غذایی |
فرمت کتاب | pdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها |
حجم فایل | 17 مگابایت |
آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.
توضیحاتی در مورد کتاب
افزایش تقاضا برای غذا و همچنین تغییر در عادات مصرف منجر به در دسترس بودن و تنوع بیشتر مواد غذایی با ماندگاری طولانی تر شده است. با این حال، این اقلام، زمانی که به درستی نگهداری نمی شوند، می توانند منجر به بیماری های شدید منتقله از طریق غذا شوند که می تواند کشنده باشد. بنابراین، اکنون مطالعات بیشماری در جهت پردازش، توزیع و ذخیرهسازی ایمن غذاها انجام شده است.
فناوریها و سیستمهای جدید برای نگهداری مواد غذایی یک منبع مرجع ضروری است که در مورد فنآوریها، فرآیندهای سرمایش و گرمایش جدید و نوظهور بحث میکند. و سیستمهای نگهداری مواد غذایی، و همچنین بهبودهایی برای سیستمهای کنترل و نظارت با هدف تقویت بهرهوری انرژی، ایمنی تجهیزات و عملکرد. علاوه بر این، به مفاهیمی می پردازد که ممکن است برای توسعه سیاست ها و قوانین جدید در مورد نگهداری مواد غذایی مفید باشند. این کتاب با تحقیقات در مورد موضوعاتی مانند بهره وری انرژی، کیفیت مواد غذایی و سیاست های قانونی، به طور ایده آل برای مقامات دولتی، سیاست گذاران، متخصصان صنعت غذا و خدمات، بازرسان ایمنی مواد غذایی، محققان، دانشگاهیان و دانشجویان طراحی شده است
دانلود مستقیم از Usenet . اکنون ثبت نام کنید تا دو هفته دانلود رایگان دریافت کنید!
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.