خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Food Technology Disruptions
82,500 تومان قیمت اصلی 82,500 تومان بود.45,000 تومانقیمت فعلی 45,000 تومان است.
تعداد فروش: 47
| عنوان فارسی | اختلالات فناوری غذایی |
|---|---|
| عنوان اصلی | Food Technology Disruptions |
| ناشر | Academic Press |
| نویسنده | Charis M. Galanakis |
| ISBN | 0128214708, 9780128214701 |
| سال نشر | 2021 |
| زبان | English |
| تعداد صفحات | 373 |
| دسته | تولید مواد غذایی |
| فرمت کتاب | pdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها |
| حجم فایل | 11 مگابایت |
آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.
توضیحاتی در مورد کتاب
اختلالهای فناوری غذایی جدیدترین اختلالات در صنایع غذایی مانند اینترنت اشیا، فناوریهای دیجیتال، برنامههای کاربردی مدرن مانند چاپ سه بعدی، حسگرهای باکتریایی در بستهبندی مواد غذایی، دماغههای الکترونیکی برای احراز هویت مواد غذایی، و هوش مصنوعی با بحث های اضافی در مورد توزیع و تحویل نوآورانه غذا و پذیرش مصرف کنندگان از اختلالات غذایی، این کتاب یک منبع ضروری برای دانشمندان علوم غذایی، فناوران، مهندسان، کشاورزان، شیمیدانان، توسعه دهندگان محصول، محققان، دانشگاهیان و متخصصان شاغل در صنایع غذایی است.< /p>
در حالی که نوآوری ها نقش مهمی در تولید مواد غذایی ایفا می کنند، فناوری های مخرب نوعی نوآوری انقلابی هستند که می توانند یک فناوری جاافتاده را جابجا کنند و صنعت را تکان دهند … یا یک صنعت کاملاً جدید ایجاد کنند. در حال حاضر، فناوریهای دیجیتال و برنامههای کاربردی هوشمند، نوآوریهایی را در بخش مواد غذایی به منظور بهینهسازی زنجیره تامین مواد غذایی و توسعه و ارائه محصولات غذایی سفارشی به مصرفکنندگان با عادات غذایی جدید هدایت میکنند.

نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.