خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Trends of the Agricultural Sector in Era 4.0
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Trends of the Agricultural Sector in Era 4.0 قیمت اصلی 85,500 تومان بود.قیمت فعلی 48,000 تومان است.
بازگشت به محصولات
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Advances in Food Safety and Environmental Engineering
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Advances in Food Safety and Environmental Engineering قیمت اصلی 76,500 تومان بود.قیمت فعلی 39,000 تومان است.
فقط اینقدر👇 دیگه زمان داری با تخفیف بخریش
00روز
02ساعت
38دقیقه
01ثانیه

خرید و دانلود نسخه کامل کتاب NonThermal Processing Technologies for the Fruit and Vegetable Industry

قیمت اصلی 89,500 تومان بود.قیمت فعلی 52,000 تومان است.

تعداد فروش: 44





عنوان فارسی

فن آوری های پردازش غیر حرارتی برای صنعت میوه و سبزیجات

عنوان اصلیNonThermal Processing Technologies for the Fruit and Vegetable Industry
ناشرCRC Press
نویسندهM. Selvamuthukumaran
ISBN 2022020793, 9781032119274
سال نشر2022
زبانEnglish
تعداد صفحات285
دستهتولید مواد غذایی
فرمت کتابpdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها
حجم فایل8 مگابایت
1 آیتم فروخته شده در 55 دقیقه
3 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!
توضیحات

آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.

توضیحاتی در مورد کتاب

میوه ها و سبزیجات به دلیل رشد میکروارگانیسم ها به سرعت فاسد می شوند که بیشتر آنها را برای مصرف انسان ناامن می کند. روش‌های سنتی نگهداری مواد غذایی که شامل خشک کردن، کنسرو کردن، نمک‌زدایی، پخت و نگهداری شیمیایی می‌شود، می‌تواند با کاهش مواد مغذی در طول فرآیند حرارتی، کیفیت غذا را به‌طور قابل‌توجهی تحت تأثیر قرار دهد. این می تواند بافت محصولات را تغییر دهد، بقایای شیمیایی در محصولات نهایی فرآوری شده باقی بگذارد، که به نوبه خود تاثیر بیشتری بر نگرانی های ایمنی و سلامت مصرف کنندگان دارد. برای مبارزه با این مشکل، می‌توان از تکنیک‌های مختلف فرآوری مواد غذایی غیرحرارتی در صنایع تبدیلی میوه و سبزیجات استفاده کرد تا رضایت مصرف‌کننده را برای ارائه محصولات غذایی سالم به بازار افزایش دهد و در نتیجه تقاضا را افزایش دهد.

فرآوری غیر حرارتی فن‌آوری‌های صنعت میوه و سبزیجات، تکنیک‌های مختلف فرآوری مواد غذایی غیرحرارتی را به‌ویژه برای صنایع فرآوری میوه‌ها و سبزیجات معرفی می‌کند. این به تأثیر چندین تکنیک پردازش غیر حرارتی بر جنبه‌های کیفی محصولات فرآوری شده میوه‌ها و سبزیجات و حفظ کیفیت و مقبولیت مصرف‌کننده می‌پردازد.

ویژگی‌های کلیدی

فرآوری با فشار بالا را توصیف می‌کند. تکنیک‌های به کار رفته برای فرآوری نوشیدنی‌های مبتنی بر میوه و سبزیجات
درباره جنبه‌های ایمنی استفاده از فناوری‌های نوآورانه غیرحرارتی برای صنایع فرآوری میوه‌ها و سبزیجات بحث می‌کند.
کاربرد ازن، پلاسمای سرد، فراصوت و تابش اشعه ماوراء بنفش را برای میوه‌ها و سبزیجات با مزایا، معایب، عملیات فرآیند، مکانیسم میکروب‌ها در فعال‌سازی و غیره.
فناوری‌های پردازش غیرحرارتی از نظر تجاری مقرون به صرفه و مقرون به صرفه را برای صنعت میوه و سبزیجات ارائه می‌کند.
این کتاب به اساتید، دانشمندان، مهندسان غذا می‌پردازد. پژوهشگران، دانشجویان و پرسنل صنعتی برای افزایش پایداری محصولات غذایی مبتنی بر میوه و سبزیجات با استفاده از تکنیک‌های جدید پردازش مواد غذایی غیر حرارتی. خوانندگان با روندهای فعلی و در حال ظهور در استفاده از تکنیک های پردازش غیرحرارتی برای کاربرد آن در چندین صنایع فرآوری مواد غذایی مبتنی بر میوه و سبزیجات آشنا خواهند شد.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “خرید و دانلود نسخه کامل کتاب NonThermal Processing Technologies for the Fruit and Vegetable Industry”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *