خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Use of Hydrocolloids to Control Food Appearance, Flavor, Texture, and Nutrition
70,500 تومان قیمت اصلی 70,500 تومان بود.33,000 تومانقیمت فعلی 33,000 تومان است.
تعداد فروش: 65
| عنوان فارسی | استفاده از هیدروکلوئیدها برای کنترل ظاهر، طعم، بافت و تغذیه غذا |
|---|---|
| عنوان اصلی | Use of Hydrocolloids to Control Food Appearance, Flavor, Texture, and Nutrition |
| ناشر | Wiley |
| نویسنده | Amos Nussinovitch, Madoka Hirashima |
| ISBN | 1119700825, 9781119700821 |
| سال نشر | 2023 |
| زبان | English |
| تعداد صفحات | 318 |
| دسته | تولید مواد غذایی |
| فرمت کتاب | pdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها |
| حجم فایل | 26 مگابایت |
آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.
توضیحاتی در مورد کتاب
استفاده از هیدروکلوئیدها برای کنترل ظاهر، طعم، بافت و تغذیه غذا
ارائه کاملاً به روز و آینده نگر از استفاده از هیدروکلوئیدها در غذا
در استفاده از هیدروکلوئیدها برای کنترل ظاهر، طعم، بافت و تغذیه غذا، تیمی از محققان برجسته مواد غذایی، جامع و معتبر را ترکیب کرده اند. بحث در مورد استفاده متعارف از هیدروکلوئیدها برای تأثیرگذاری بر شکل، ساختار و ویژگیهای ارگانولپتیکی غذاها با حوزههای نوآوری هیجانانگیز و نوظهور، مانند بافتسازی برای چاپ سهبعدی و بهبود تغذیه غذا.
این کتاب به بررسی چهار فاکتور اصلی کیفیت غذا می پردازد: ظاهر، طعم، بافت و تغذیه، و دانش آموزان و فناوران مواد غذایی را با کاربردهای بی شمار هیدروکلوئیدها آشنا می کند. همچنین تصاویری از محصولات غذایی تجاری مربوطه را ارائه می دهد که برای جذابیت خود به هیدروکلوئیدها متکی هستند، و همچنین دستور العمل هایی که توانایی های منحصر به فرد هیدروکلوئیدهای خاص را نشان می دهد.
خوانندگان همچنین خواهند یافت:
- معرفی کامل برای استفاده از هیدروکلوئیدها برای کنترل مواد غذایی اندازه و شکل، از جمله دستکاری خواص هندسی انتخابی غذاها
- یک کاوش جامع در مورد استفاده از هیدروکلوئیدها برای تعدیل رنگ و براقیت غذا، از جمله تأثیر روانشناختی آن خواص
- بحث های عملی مربوط به اصلاح طعم و بوی غذا با استفاده از هیدروکلوئیدها li>
- شرح کاملی از روشهای استفاده از هیدروکلوئیدها برای بهبود غذاهای ترد، ترد و ترکدار
< span>مناسب برای دانشمندان علوم غذایی که در زمینه توسعه محصول و مهندسین مواد غذایی کار می کنند، استفاده از هیدروکلوئیدها برای کنترل ظاهر، طعم، بافت و تغذیه غذا مطمئناً جایگاهی را در کتابخانههایی از سرآشپزهای تحقیقاتی، و همچنین شیمیدانان مواد غذایی، میکروبیولوژیستهای مواد غذایی و فنآوران غذا.

نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.