خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Ruminant Physiology: Digestion, Metabolism, Growth and Reproduction
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Ruminant Physiology: Digestion, Metabolism, Growth and Reproduction قیمت اصلی 74,500 تومان بود.قیمت فعلی 37,000 تومان است.
بازگشت به محصولات
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Fertilizing Crops to Improve Human Health: A Scientific Review
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Fertilizing Crops to Improve Human Health: A Scientific Review قیمت اصلی 83,500 تومان بود.قیمت فعلی 46,000 تومان است.
فقط اینقدر👇 دیگه زمان داری با تخفیف بخریش
00روز
13ساعت
51دقیقه
35ثانیه

خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Науково-практичні рекомендації по збиранню ранніх зернових культур в умовах 2011 року

قیمت اصلی 82,500 تومان بود.قیمت فعلی 45,000 تومان است.

تعداد فروش: 77





عنوان فارسی

توصیه های علمی و کاربردی برای برداشت محصولات زودرس دانه در شرایط سال 1390

عنوان اصلیНауково-практичні рекомендації по збиранню ранніх зернових культур в умовах 2011 року
ناشر
نویسندهБондаренко М.П., Собко М.Г. та ін.
ISBN
سال نشر
زبانUkrainian
تعداد صفحات24
دستهگیاهان: کشاورزی و جنگلداری
فرمت کتابpdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها
حجم فایل461 کیلوبایت
1 آیتم فروخته شده در 55 دقیقه
3 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!
توضیحات

آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.

توضیحاتی در مورد کتاب

سومی: باغ، 2011. – 24 ص.
مطالب
وضعیت محصولات زمستانه و کار برداشت پیش بینی شده
انتخاب روش برداشت
روش بیان برای تعیین رسیدن دانه
روش شناسی برای تعیین سطح بیولوژیکی عملکرد دانه
تعیین زمان چمن زنی
نیازهای کشاورزی
آماده سازی مزرعه برای برداشت
آماده سازی کمباین برای برداشت
انواع تلفات و راه ها برای از بین بردن آنها
کنترل کیفیت برداشت
الزامات تکنولوژیکی اساسی هنگام برداشت محصولات بذر
برداشت کلزا
الزامات ایمنی در هنگام برداشت

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Науково-практичні рекомендації по збиранню ранніх зернових культур в умовах 2011 року”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *