خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Enzyme-Catalyzed Electron and Radical Transfer
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Enzyme-Catalyzed Electron and Radical Transfer قیمت اصلی 87,500 تومان بود.قیمت فعلی 50,000 تومان است.
بازگشت به محصولات
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Imaging in Biological Research Part B
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Imaging in Biological Research Part B قیمت اصلی 67,500 تومان بود.قیمت فعلی 30,000 تومان است.
فقط اینقدر👇 دیگه زمان داری با تخفیف بخریش
00روز
05ساعت
52دقیقه
39ثانیه

خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Enzymes in Lipid Modification

قیمت اصلی 86,500 تومان بود.قیمت فعلی 49,000 تومان است.

تعداد فروش: 49




عنوان فارسی

آنزیم ها در اصلاح چربی

عنوان اصلیEnzymes in Lipid Modification
ویرایش1st edition
ناشرWiley-VCH
نویسندهUwe Theo Bornscheuer, DGF
ISBN 9783527301768, 3527301763
سال نشر2000
زبانEnglish
تعداد صفحات435
دستهبیوشیمی: متخصص شناس
فرمت کتابpdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها
حجم فایل5 مگابایت
2 آیتم فروخته شده در 55 دقیقه
5 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!
توضیحات

آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.

توضیحاتی در مورد کتاب

روش های آنزیمی اصلاح چربی ها، به ویژه چربی ها و روغن ها، از دهه 1980 به سرعت توسعه یافته است. به موازات پیشرفت سریع در تحقیقات، طیف وسیعی از کاربردها پدیدار شده است، به عنوان مثال. در صنایع غذایی. این کتاب توسط متخصصان برجسته در این زمینه نوشته شده است و منعکس کننده آخرین هنر اصلاح چربی آنزیمی است. این راهنمای نحوه انتخاب آنزیم‌های مناسب و نحوه استفاده مؤثر از آنها را در اختیار خواننده قرار می‌دهد. کاربردهای لیپازها و فسفولیپازها، لیپواکسیژنازها و P450-مونواکسیژنازها و استفاده از سیستم‌های کل سلولی در اصلاح چربی شرح داده شده‌اند. شبیه‌سازی، بیان و جهش‌زایی و همچنین تلاش‌ها برای درک اساس مولکولی اختصاصی بودن و انتخاب‌پذیری برجسته بیان شده‌اند. علاوه بر این، جنبه های مهندسی و انتخاب سیستم های حلال مورد توجه قرار می گیرد.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Enzymes in Lipid Modification”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *