

خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Amino acids : biochemistry and nutrition
74,500 تومان قیمت اصلی 74,500 تومان بود.37,000 تومانقیمت فعلی 37,000 تومان است.
تعداد فروش: 41
عنوان فارسی | اسیدهای آمینه: بیوشیمی و تغذیه |
---|---|
عنوان اصلی | Amino acids : biochemistry and nutrition |
ناشر | Taylor & Francis |
نویسنده | Guoyao Wu |
ISBN | 9781439861899, 1439861897 |
سال نشر | 2013 |
زبان | English |
تعداد صفحات | 482 |
دسته | بیوشیمی |
فرمت کتاب | pdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها |
حجم فایل | 52 مگابایت |
آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.
توضیحاتی در مورد کتاب
محتوا: کشف و شیمی اسیدهای آمینه تعریف و نامگذاری AA کشف خواص شیمیایی AA پروتئین AA هضم و جذب پپتیدها و اسیدهای آمینه طبقه بندی و محتوای پروتئین در رژیم غذایی تعاریف هضم و جذب پروتئین هضم و جذب AA هضم پروتئین حیوانات تک معده و جذب پپتیدها و AA در نشخوارکنندگان سنتز اسیدهای آمینه سنتز AA در بافتها و سلولهای حیوانات از جمله انسان مسیرهای عمومی برای سنتز AA در سلولهای حیوانی در میکروارگانیسم ها سنتز D-AA در سلول های حیوانی و باکتری ها تبدیل D-AA به l-AA در سلول های حیوانی و باکتری ها تخریب آمینو اسیدها ویژگی های عمومی تخریب AA در سلول های حیوانی مسیرهای تخریب AA در کاتابولیسم سلول های حیوانی D-AA AA در سلول های حیوانی کاتابولیسم L-AA و D-AA در میکروارگانیسم ها سنتز و کاتابولیسم مواد نیتروژنی ویژه از اسیدهای آمینه تولید دی پپتیدهای متشکل از هیستیدین یا مشتقات متیله آن سنتز و تخریب GSH تولید Gly-drosisypro-Catboline سنتز پلی آمین ها و استفاده از سنتز کراتین و کاتابولیسم ال-کارنیتین سنتز و کاتابولیسم نوکلئوتیدهای پورین و پیریمیدین سنتز خون و کاتابولیسم سنتز و کاتابولیسم هیستامین سنتز و کاتابولیسم کاتکولامین ها و کاتابولیسم کاتکولامین ها و کاتابولیسم و کاتابولیسم محصولات کونژوگه D-گلوکوزامین و گلیکوزامینوگلیکان برای دفع سنتز اوره و اسید اوریک تولید آمونیاک و سمیت در حیوانات تولید اوره در پستانداران سنتز اسید اوریک مقایسه بین اسید اوریک و سنتز اوره برای استفاده از داروی تفسیر دادههای آزمایشهای ایزوتوپی مشکلات بالقوه مطالعات ایزوتوپی. پپتیدازها) برای تخریب پروتئین داخل سلولی مسیرهای پروتئولیتیک داخل سلولی ویژگی ها و اهمیت فیزیولوژیکی تخریب پروتئین درون سلولی اندازه گیری های تخریب پروتئین درون سلولی تنظیم متابولیسم اسید آمینه مفاهیم اساسی در متابولیسم نقش های سنتز AA برای سنتز مولکول های غیر پپتیدی نقش های تنظیمی AA در مصرف غذا، متابولیسم مواد مغذی، و نقش های بیان ژن برای AA در پاسخ ایمنی استفاده از AA در تغذیه، درمان و سلامت اثربخشی و ایمنی مصرف Error در رژیم غذایی AA بیماری های ارثی متابولیسم اسیدهای آمینه ناشی از اختلالات متابولیسم AA درمان خطاهای ذاتی متابولیسم AA نیازهای غذایی اسیدهای آمینه دیدگاه های تاریخی نیازهای AA رژیم غذایی تعیین نیازهای AA ارزیابی شرایط کیفی رژیم غذایی
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.