خرید و دانلود نسخه کامل کتاب The Transformers – The Deadly Fuel Shortage
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب The Transformers - The Deadly Fuel Shortage قیمت اصلی 89,500 تومان بود.قیمت فعلی 52,000 تومان است.
بازگشت به محصولات
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Natural Poisons and Venoms: Plant Toxins: Terpenes and Steroids
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Natural Poisons and Venoms: Plant Toxins: Terpenes and Steroids قیمت اصلی 81,500 تومان بود.قیمت فعلی 44,000 تومان است.
فقط اینقدر👇 دیگه زمان داری با تخفیف بخریش
00روز
23ساعت
00دقیقه
54ثانیه

خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Functional Dairy Ingredients and Nutraceuticals: Physicochemical, Technological, and Therapeutic Aspects

قیمت اصلی 89,500 تومان بود.قیمت فعلی 52,000 تومان است.

تعداد فروش: 58





عنوان فارسی

ترکیبات کاربردی لبنیات و مواد مغذی: جنبه های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و درمانی

عنوان اصلیFunctional Dairy Ingredients and Nutraceuticals: Physicochemical, Technological, and Therapeutic Aspects
ناشرCRC Press/Apple Academic Press
نویسندهMegh R. Goyal, N. Veena, Santosh K. Mishra
ISBN 1774639912, 9781774639917
سال نشر2022
زبانEnglish
تعداد صفحات345
دستهبیوشیمی
فرمت کتابpdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها
حجم فایل12 مگابایت
1 آیتم فروخته شده در 55 دقیقه
3 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!
توضیحات

آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.

توضیحاتی در مورد کتاب



در اینجا خلاصه‌ای جامع از تحقیقات و پیشرفت‌های جدید در جنبه‌های درمانی و فیزیکوشیمیایی منحصر به فرد عملکردی و تغذیه‌ای غذاهای لبنی ارائه شده است. این کتاب به بررسی فواید سلامتی خاص مواد لبنی در مواد مغذی و غذاهای کاربردی می‌پردازد و همچنین به تکنیک‌های تولیدی می‌پردازد که ارزش درمانی آن‌ها را افزایش می‌دهد.

بخش اول کتاب به بررسی این موضوع می‌پردازد. جنبه های فیزیکوشیمیایی و تکنولوژیکی اجزای مشتق شده از شیر، بحث در مورد تولید، استخراج و خالص سازی، و کاربردهای کاربردی و تکنولوژیکی مواد مختلف لبنی کاربردی (مانند لاکتولوز، کازئین و پپتیدهای فعال زیستی مشتق از پروتئین آب پنیر). این جلد همچنین جنبه‌های درمانی مواد لبنی را در نظر می‌گیرد و به جزئیات اثرات فیزیولوژیکی و سلامتی آغوز، الیگوساکاریدها، اسید لینولئیک مزدوج و لاکتوفرین می‌پردازد. بخش سوم بر تقویت عملکرد غذاهای لبنی با ارزیابی ویژگی های عملکردی تمرکز دارد که می تواند با افزودن مواد مغذی مانند پروبیوتیک ها، ویتامین ها و مواد معدنی یا با حذف کلسترول تقویت شود.

ترکیبات کاربردی لبنیات و مواد مغذی: جنبه های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و درمانی، تحقیقات مهمی را در مورد استفاده از ترکیبات لبنی در غذاهای کاربردی و مواد مغذی ارائه می دهد که توسط محققان، دانشمندان، دانش آموزان، پرورش دهندگان، تاجران، پردازشگرها ارزش گذاری خواهد شد. ، صنایع و سایر موارد مرتبط با جنبه های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و درمانی مواد مغذی مختلف و مواد لبنی کاربردی و کاربرد آنها در صنایع غذایی و لبنیات.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Functional Dairy Ingredients and Nutraceuticals: Physicochemical, Technological, and Therapeutic Aspects”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *