خرید و دانلود نسخه کامل کتاب A Scientific Basis for Human Telepathic Communication
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب A Scientific Basis for Human Telepathic Communication قیمت اصلی 73,500 تومان بود.قیمت فعلی 36,000 تومان است.
بازگشت به محصولات
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Mycorrhiza: State of the Art, Genetics and Molecular Biology, Eco-Function, Biotechnology, Eco-Physiology, Structure and Systematics
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Mycorrhiza: State of the Art, Genetics and Molecular Biology, Eco-Function, Biotechnology, Eco-Physiology, Structure and Systematics قیمت اصلی 83,500 تومان بود.قیمت فعلی 46,000 تومان است.
فقط اینقدر👇 دیگه زمان داری با تخفیف بخریش
00روز
04ساعت
34دقیقه
14ثانیه

خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Protein and Amino Acid Requirements in Human Nutrition (WHO Technical Report Series)

قیمت اصلی 64,500 تومان بود.قیمت فعلی 27,000 تومان است.

تعداد فروش: 46




عنوان فارسی

نیازهای پروتئین و اسید آمینه در تغذیه انسان (سری گزارش‌های فنی سازمان جهانی بهداشت)

عنوان اصلی Protein and Amino Acid Requirements in Human Nutrition (WHO Technical Report Series)
ویرایش 1
ناشر
نویسنده World Health Organization
ISBN 9241209356, 9789241209359
سال نشر 2007
زبان English
تعداد صفحات 284
دسته بیوتکنولوژی
فرمت کتاب pdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها
حجم فایل 4 مگابایت
2 آیتم فروخته شده در 55 دقیقه
4 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!
توضیحات

آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.

توضیحاتی در مورد کتاب

سازمان بهداشت جهانی و سازمان غذا و کشاورزی از سال 1949 برای تعیین کمیت نیازهای انرژی و مواد مغذی جمعیت کار کرده‌اند. این آخرین گزارش از مجموعه گزارش‌هایی است که هدف آن ارائه به‌روزرسانی‌هایی در مورد نیازهای پروتئین و اسید آمینه در سلامت و بیماری برای همه است. گروه های سنی و مادران باردار و شیرده؛ توصیه هایی در مورد نیاز پروتئین در سلامت و بیماری، از جمله پیامدهای آنها برای کشورهای در حال توسعه و توصیه هایی در مورد کیفیت پروتئین و برچسب گذاری برای استفاده در سراسر جهان. این گزارش ابزارهایی را برای پاسخگویی به سؤالات عملی در مورد کفایت منابع غذایی، اهداف سیاست غذایی و تغذیه، و برچسب‌گذاری کیفیت پروتئین ارائه می‌کند. این شامل توصیه های خاصی برای تغذیه نوزادان، کودکان و بزرگسالان است. این گزارش یک مرجع ضروری برای کسانی است که نیاز به تعیین کفایت مصرف غذای جمعیت دارند. تنظیم دستورالعمل ها و مقررات ملی غذا و تغذیه در مورد محتوای پروتئین و اسید آمینه غذاهای فرآوری شده صنعتی؛ تعیین نیازهای غذایی و ارزیابی و اطمینان از کفایت جیره برای گروه های آسیب پذیر. ابزارهای موجود در این گزارش همچنین می توانند برای نقشه برداری و نظارت بر کمبود مواد غذایی و سوء تغذیه جهانی از طریق سیستم های هشدار اولیه استفاده شوند.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Protein and Amino Acid Requirements in Human Nutrition (WHO Technical Report Series)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *