خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Food Lipids: Chemistry, Nutrition, and Biotechnology
77,500 تومان قیمت اصلی 77,500 تومان بود.40,000 تومانقیمت فعلی 40,000 تومان است.
تعداد فروش: 69
| عنوان فارسی | لیپیدهای غذایی: شیمی ، تغذیه و بیوتکنولوژی |
|---|---|
| عنوان اصلی | Food Lipids: Chemistry, Nutrition, and Biotechnology |
| ویرایش | 3 |
| ناشر | CRC Press, Taylor & Francis |
| نویسنده | |
| ISBN | 9780849337468 |
| سال نشر | 2008 |
| زبان | English |
| تعداد صفحات | 928 |
| دسته | بیوتکنولوژی |
| فرمت کتاب | pdf – قابل تبدیل به سایر فرمت ها |
| حجم فایل | 14 مگابایت |
آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.
توضیحاتی در مورد کتاب
با حفظ استانداردهای بالایی که نسخه های قبلی را به عنوان منابع معتبر و پرکاربرد تبدیل کرده بود، لیپیدهای غذا: شیمی، تغذیه و بیوتکنولوژی، ویرایش سوم تمرکز خود را برای تأکید بر لیپیدها از نقطه ورود به غذا بیشتر می کند. ارائه و یافته های اخیر در مورد آنتی اکسیدان ها و اکسیداسیون لیپید را برجسته می کند. این نسخه که همیشه نمایانگر وضعیت فعلی علم لیپید است، چهار فصل جدید را ارائه می دهد که منعکس کننده آخرین پیشرفت ها در تحقیقات آنتی اکسیدانی است.
فصلهای جدید عبارتند از: اکسیداسیون لیپیدهای غیراشباع چندگانه در سیستمهای آبی، پایداری توکوفرول و مکانیسمهای پرواکسیدانت توکوفرولهای اکسید شده در لیپیدها اثرات و مکانیسمهای ترکیبات جزئی در روغن بر اکسیداسیون لیپید و ارزیابی کل آنتیاکسیدان و هم افزایی. |
جامع ترین و مرتبط ترین درمان موجود برای لیپیدهای مواد غذایی، این کتاب نقش چربی های رژیم غذایی را در غذاها، سلامت انسان و بیماری ها برجسته می کند. که به پنج بخش تقسیم می شود، با شیمی و خواص لیپیدهای مواد غذایی شروع می شود که نامگذاری و طبقه بندی، استخراج و تجزیه و تحلیل، و شیمی و عملکرد را پوشش می دهد. بخش دوم به تکنیک های پردازش از جمله بازیابی، پالایش، تبدیل، و تثبیت، و همچنین استریفیکاسیون شیمیایی می پردازد. بخش سوم برای احترام به داده های رو به رشد در مورد اکسیداسیون و آنتی اکسیدان ها تغییر نام داده و گسترش یافته است. بخش چهارم به بررسی تعاملات بیشمار لیپیدها در تغذیه و سلامتی با اطلاعات مربوط به بیماریهای قلبی، چاقی و سرطان میپردازد و قسمت پنجم با مشارکت در بیوتکنولوژی و بیوشیمی شامل فصلی در مهندسی ژنتیک محصولاتی که روغن نباتی تولید میکنند، ادامه مییابد. این ویرایش سوم از استانداردهای صنعت پرفروش که در سراسر متن با اطلاعات و منابع جدید تجدید نظر و به روز شده است، بار دیگر از مشارکت کارشناسان برجسته بین المللی برای ایجاد آخرین معیار در این زمینه و ارائه بستری برای پیشرفت بیشتر علم لیپید استفاده می کند.

نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.