خرید و دانلود نسخه کامل کتاب Food Lipids: Chemistry, Nutrition, and Biotechnology
66,500 تومان قیمت اصلی 66,500 تومان بود.29,000 تومانقیمت فعلی 29,000 تومان است.
تعداد فروش: 53
| عنوان فارسی | لیپیدهای غذایی: شیمی ، تغذیه و بیوتکنولوژی |
|---|---|
| عنوان اصلی | Food Lipids: Chemistry, Nutrition, and Biotechnology |
| ویرایش | 3 |
| ناشر | CRC Press, Marcel Dekker |
| نویسنده | Casimir C. Akoh, David B. Min |
| ISBN | 9780824707491, 0824707494 |
| سال نشر | 2002 |
| زبان | English |
| تعداد صفحات | 1014 |
| دسته | بیوتکنولوژی |
| فرمت کتاب | PDF – قابل تبدیل به سایر فرمت ها |
| حجم فایل | 7 مگابایت |
آنتونی رابینز میگه : من در 40 سالگی به جایی رسیدم که برای رسیدن بهش 82 سال زمان لازمه و این رو مدیون کتاب خواندن زیاد هستم.
توضیحاتی در مورد کتاب
این کتاب با برجسته کردن نقش چربیهای رژیمی در غذاها، سلامت انسان و بیماری، ارائههای جامعی از لیپیدها در غذا ارائه میکند. با ارائه پسزمینهای محکم در نامگذاری و طبقهبندی لیپیدها، شامل بیش از 3600 استناد کتابشناختی برای کاوش عمیقتر در موضوعات خاص و بیش از 530 تصویر، جدول و معادله برای کمک به روشن شدن مطالعه است. با مشارکت بیش از 40 متخصص مشهور بین المللی، این کتاب اسیدهای لینولئیک مزدوج در سلامت و کاربردهای غذایی لیپیدها را پوشش می دهد. موضوعات عبارتند از اکسیداسیون لیپید در غذاها و بافت ها. شیمی و مکانیسم واکنش های لیپیدی و آنتی اکسیدانی؛ بیوتکنولوژی لیپید و مهندسی ژنتیک؛ و بیشتر.

نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.